Det dårlige vejr har indhentet os

Windy.com siger, at der de næste par dage kommer regn og vindstød op til kuling/stormende. Resterne fra orkanen ligger og drejer rundt udenfor Skotlands kyst.

Det dårlige vejr har indhentet os

Windy.com siger, at der de næste par dage kommer regn og vindstød op til kuling/stormende. Resterne fra orkanen ligger og drejer rundt udenfor Skotlands kyst.

Det kan vores lille telt ikke holde til så stærke vindstød. Og når der kun er regn på prognosen, så kommer vi heller ikke til at producere nok strøm til at holde vores computer- og telefonpark kørende. Ergo, er valget faldet på en campingplads i Glencoe.

Jeg har personligt glædet mig vildt meget til Glencoe. Det skulle være blandt de allersmukkeste steder i hele Skotland A82 hedder strækningen, som alle skal cruise. Harry Potter, Outlander, James Bon, you name it – alle de helt store filmsuccesser har filmet her.

Og jow, selvfølgelig er her smukt – men efter West Highlands og Isle of Skye frisk i erindringen, så er Glencoe bare en smuk dal/kløft, som man kører igennem. Der er udsigtsposter flere steder med store busser fyldt med japanere.

Vi tog en lille afstikker fra A82 og endte på en lille hyggelig blind vej. Her spiste vi frokost og mødte et dådyr.

Bagefter tog vi ind på campingpladsen for at afvente uvejret. Om natten blæste det voldsomt op og vi kunne hurtigt have ungerne ned fra sengen og lukket teltet. I kampens hede (og fordi jeg ikke fjernede vasketøjet1) fik jeg støddæmperen, der popper teltet op, til at hoppe ud af lås. Jeg ærgrede mig gul grøn og blå og kunne næsten ikke falde i søvn igen.

Vi har fundet ud af, at i “krisesituationer” kan vi sove 4 personer og en hund nede i bilen. Bo og ungerne lå i sengen – ungerne med hovederne i fodenden og Bo omvendt. Vi havde taget madrassen ned og lagt hen over stolene foran – her lå jeg krøbet sammen, som en sardin i en lidt for lille dåse. Katharina lå under sengen/madrassen i en lille hule.

Relaterede blogposts