Xativa – 2 paver, slot og et smukt løb

Oftest bliver løb arrangeret de mest fantastiske steder, hvor man normalt ikke kommer hen som turist. Vi kører gerne en omvej ud i intetheden for at komme til de forskellige løb - og det giver os nogle virkelig fede oplevelser.

Xativa – 2 paver, slot og et smukt løb

Oftest bliver løb arrangeret de mest fantastiske steder, hvor man normalt ikke kommer hen som turist. Vi kører gerne en omvej ud i intetheden for at komme til de forskellige løb – og det giver os nogle virkelig fede oplevelser.

Xativa er et af de byer, som vi nok ikke ville være kommet til, hvis det ikke havde været for det her trailløb, som Bo har tilmeldt sig.

En historisk by, der gennem århundrede har leveret 2 paver til Vatikanet, har haft et af de første hospitaler til fattige, et kæmpe fort til at beskytte Valencia og et af Europas mest indflydelserige renæsance-familier.

Det er de her små overraskelser, der giver vores rejse kulør

Bo deltog i et trailløb med klatring og slotsløb.

Mens Bo oksede afsted i bjergene sov Alex og jeg vores søndags-skønhedssøvn og oplevede en pilgrims-optog op mod slottet.

Vi mødte Bo ved målstregen og delte hans chokolade medalje.

Bo kom i mål som nummer 36 ud af alle – så selvom trail og løb ned af klipper ikke lige er hans specialitet, så brillerer han med at overhale på vej op ad bakkerne.

Alex på slottet

Om eftermiddagen gik Bo og Alex på opdagelse på slottet.

Relaterede blogposts