Campingplads til 8€/60kr

Det er lige til at overkomme økonomisk, når det kun koster 60 kr at overnatte på en campingplads inkl. strøm. Los Olivos Camping Park.

Campingplads til 8€/60kr

Det er lige til at overkomme økonomisk, når det kun koster 60 kr at overnatte på en campingplads inkl. strøm.

Vores ugentlige varme bad (vi går altså ikke ulækre rundt – men i camperen tager vi iskolde brusebade – også når det blæser en kold vind, og jeg skal hilse fra især ryggen og sige, at det ikke er en speciel fornøjelse!) og tøjvask stod for døren – og den vejr-front, der har givet resten af spanien sne, torden og uvejr i den sidste uges tid, kommer lige forbi og hilser på i morgen.

Los Olivos Camping Park ligger halvvejs mellem Peniscola, hvor har overnattet de sidste par dag og den landsby, hvor Bo og ungerne skal løbe på søndag.

Der var et par, der lå tæt på os, der havde set os komme ind på pladsen. De var gået ned til toiletbygningen – som lå ekstremt langt væk fra de billige pladser! – og de kunne ikke forstå, hvordan Alex kunne være i bad, når vi kun lige havde nået at slukke motoren. Men Alex er ikke så glad for de kolde afvaskninger, som han mener, er det rene tortur og piver som en tøs.

Relaterede blogposts