Vi bliver maks forkælet overalt

Vi er dybt taknemmelige over, at vi bare kan komme og nasse på alle – vi har afprøvet diverse vaskemaskiner og blevet maks forkælet alle steder vi er kommet hen. Det er fantastisk at møde den velkomst.

Vi bliver maks forkælet overalt

Vi er dybt taknemmelige over, at vi bare kan komme og nasse på alle – vi har afprøvet diverse vaskemaskiner og blevet maks forkælet alle steder vi er kommet hen. Det er fantastisk at møde den velkomst.

Jeg vågnede med de ondeste tømremænd og ønskede bare at krybe ned i et hul, hvor jeg ikke behøvede hverken at snakke eller bevæge mig. Selvom det er den lækreste vin i de smukkeste glas der bliver serveret, så bliver jeg nødt til at holde på, at jeg ikke kan nyde mere end 1/2 glas.

Anja og Srdjan havde en aftale med et hold venner om en bygge-dag, så de skulle ud af døren. Tøserne var på tværs. De var kommet alt for sent i seng. Anja får lige en medalje for ikke at ryge helt op i det røde felt og jeg takkede for, at den periode er ovre og at ungerne nu er blevet så store, at jeg kan snakke med dem og kalde dem klaphatte og idioter, når de gør noget dumt.

Vi fik lov til at blive i huset for at arbejde og vaske tøj – og være babysittere for Mega-Thor, der kun lytter, når man taler højt og meget bestemt – og det har jeg absolut ingen problemer med.

Vi nåede ikke at komme afsted, så vi kunne besøge museet Kongernes Jelling. Vi kørte istedet direkte ind til Brian og tøserne. Det var mega hyggeligt og Bo og Brian gik rundt og lavede småting med bilen og han hjalp med at sætte et net fast, som var faldet ud, fordi vi havde brugt alt for korte popnitter. Mine eftertømremænd viste sig som drænende træthed og jeg dejsede om på sofaen kl. 21 og lå og spillede med ungerne.

Vi kørte ud til Fårup Sø og overnattede, således vi kunne besøge Kongernes Jelling fra morgenstunden.

Relaterede blogposts