Det’ sørme, det’ sandt, december!

Vi lader bilen stå hernede i Grækenland og tager flyveren hjem. Hvis vi til januar skal køre tilbage til Grækenland, så er vi ikke sikre på, at det bliver så nemt at komme ned gennem Europa og tilbage til solen og roen.

Det’ sørme, det’ sandt, december!

Endnu en jul, mens vi bor i camperen

På den ene side har december været meget mere roligt for os end vi nogensinde har oplevet – vi er isolererede på en strand i Sydgrækenland og ungerne er i skole i Danmark og har travlt med alt det, som unge mennesker laver.

På den anden side er det lidt mere rodet. Vi havde forestillet os, at ungerne skulle herned og fejre jul i en lækker airbnb med udsigt ud over det græske øhav. Men, det har været et umuligt puslespil at få ungerne herned til jul. Coronatests på de rigtige tidspunkter, juleafslutninger, fester og eksamener spænder ben.

Så er vi glade for, at vi er omstillingsparate – det betyder, at vi rejser hjem den 21. december.

Kan ungerne ikke komme til os, så kommer vi hjem til ungerne.

Danmark er lukket ned. Vi ved ikke, om vi kan besøge vores familie og vores venner mens vi er i Danmark. Men hovedsagen er, at vi kommer til at hygge med ungerne.

Bo har aldrig været ultra social. For ham bliver 3-4 juledage med familiekrammeri og snak altid for meget – så han grinte skævt og sagde; ”dette bliver en jul lige efter mit ønske”. 

Vi lader bilen stå hernede i Grækenland og tager flyveren hjem. Hvis vi til januar skal køre tilbage til Grækenland, så er vi ikke sikre på, at det bliver så nemt at komme ned gennem Europa og tilbage til solen og roen.

Igen er vi super fleksible – hvis ungernes skoler bliver coronalukkede, så har vi mulighed for at udsætte vores fly og rejse tilbage, når det passer med skolerne og ungerne igen er i gode hænder og ikke har brug for os i dagligdagen.

Corona – hvad gør vi

  • Vi bor isolerede hernede i Grækenland
  • Når vi flyver, så er det med masker, briller og handsker
  • Ungerne får lavet en test den 19. dec
  • Vi får lavet en test i Danmark den 21. dec
  • Vi får lavet en test igen den 27. dec

Og helt generelt, så passer vi på vores medmennesker.

Vi er isolerede

Lige nu er vi mere isolerede, end vi har været tidligere. Vi står på en strand sammen med 2 andre campere. Den ene camper holder sig 100% for sig selv. I den anden camper bor Joren og Emma – de 2 hollandske fantastiske mennesker, som vi mødte første gang i Sevilla i Sydspanien sidste år.

Joren og Emma er stereotyper af cool vanlifers. Hun er yogalærer og smuk. Han er surfer-dude, spiller guitar og er halvlanghåret med patrick-swayze-krøller fra filmen Point Break. De er veganere, kører rundt i deres hjemmebyggede bil med smukke løsninger, mønstrede puder og urter i potter.

Når de kommer tilbage til Holland til sommer, så vil de i gang med at bygge Tiny House og leve bæredygtigt. 

De er virkelig sjove, hyggelige og intelligente mennesker.  

4 regnvejrsdage

Vi gider ikke at kæmpe med vejret og mangel på sol og vådt tøj. 

Så 4 dage med megaregn fik os til at leje en lille lokal etværelseslejlighed, hvor vi kunne slappe af, arbejde, se film og vaske alt vores tøj.

Relaterede blogposts