Et tårevældende farvel

Det var med blandede følelser, at Niki tog hjem til Holly. Han var glad, fordi han havde fået en halv dag mere med hende - og samtidig ked af det, fordi de skulle sige på gensyn.

Et tårevældende farvel

Det var med blandede følelser, at Niki tog hjem til Holly. Han var glad, fordi han havde fået en halv dag mere med hende – og samtidig ked af det, fordi de skulle sige på gensyn.

Vi fandt i mellemtiden ud af, at mekanikeren ikke kunne hjælpe os. Han kunne ikke få reservedelene hjem. Han mente, at glug-lydene ikke var alarmerende og at vi sagtens kunne køre videre.

Vi hentede Niki i Dunblane, hvor Niki og Holly græd, Hollys mor og Bo stod med tårer i øjnene. De unge mennesker havde knyttet sig rigtig meget til hinanden.

Det var godt, at vi havde besøgt moren i går – det betød, at de nu var helt afslappede med Niki og ønskede, at han kom på besøg en anden gang.

– det er lidt usikkert med de forhold, der starter på nettet. Det er ikke til at vide, hvem der sidder i den anden ende. Spørgsmålet om, det virkelig er en pige eller om det er en klam gammel mand, der får en personlig fornøjelse ud af at forføre en ung teenager nager i baghovedet. Og det var præcist det samme sprøgsmål, som 15 årige Holly’s mor havde stillet. Ved at mødes med os og sat ansigt og baggrundshistorie på os, så var hun helt afslappet og inviterede Niki ind i familen.

Efter at vi havde revet de to unge mennesker fra hinanden gik turen ned gennem England. Planen var, at komme så langt mod syd, så hurtigt som muligt. Væk fra regn, kulde og blæst.

Relaterede blogposts