Løb for hele familien

Vi havde fundet et lokalt løb, hvor vi alle kunne være med. Bo på 15k og ungerne og jeg på 5k. Niki blev nummer 3 i sin gruppe og Bo blev nummer 3 i gruppen for de modne mænd.

Løb for hele familien

Vi havde fundet et lokalt løb, hvor vi alle kunne være med. Bo på 15k og ungerne og jeg på 5k. Niki blev nummer 3 i sin gruppe og Bo blev nummer 3 i gruppen for de modne mænd.

Den korte rute førte os ind gennem den hyggelige by med de små gader og kirken som scene. Jeg løb som altid allerbagerst. Normalt gør det mig ikke noget – men denne gang havde jeg en ambulance kørende lige i hælene hele vejen. De var åbenbart sat til at være bagtrop. Det var træls at have motorlyden bag mig samtidig med, at jeg følte mig presset til at løbe stærkere, end jeg normalt ville have gjort. Jeg måtte slippe følelsen af, at det var pinligt at være den absolut sidste i feltet.

Efter de første 5k inden i byens små gader blev Bo sendt ud i bakke-dal på markstier, der førte ham gennem de mange appelsinlunde, der er overalt omkring Valencia.

Der var flere unge med fra den lokale løbeklub, hvor vinderen i kvindernes gruppe også kom fra – hun havde løbet sammen med Bo på de første 5k – så hun er pænt hurtigt!

I Alex’ gruppe var de alle gazeller, så han havde desværre ikke en chance. Men Niki fik en flot 3. plads og Bo løb hurtigere end han selv forventede og var ovenud lykkelig og tilfreds med sit resultat. 15 bakkede kilometer på lige under en time! Han fik en stolt 3. plads.

Efter et dejligt bad kørte vi hjem til vores lille sted.

Sol og bikini for nordboerne

Vi nyder solen, 18-20 grader og blå himmel. Det er fantastisk at være vanlifer, når batteriet bliver fyldt af solens energi og vi kan være udenfor uden regnjakke og hat. Men vi har stadig vores langbukser og langærmede på – den lidt køligere vind ligger lige under overfladen og i skyggen kravler kulden ind.

Forleden snakkede jeg med campingpladsejeren. Hun fortalte, at sidste jul var der flere, der havde siddet udenfor deres campere i bikini – selv gik hun rundt i langærmede og bukser og småfrøs lidt. Jeg fortalte, at selvom vi var fra Danmark, så havde vi boet så lang tid i Bulgarien, at vores kroppe også havde vænnet sig til varmen og vi derfor var på hendes hold. Det skal være lidt varmere, inden vi begynder at smide tøjet.

Relaterede blogposts