Niki besøgte CADpeople

Niki havde fået lov til at besøge et animation og 3D bureau, der blandt andet laver VR. Det er så fantastisk for ham at se, hvad han kan bruge sin uddannelse til.

Niki besøgte CADpeople

Niki havde fået lov til at besøge et animation og 3D bureau, der blandt andet laver VR. Det er så fantastisk for ham at se, hvad han kan bruge sin uddannelse til.

Da vi allerførste gang nævnte Skotland som destination var Niki fuldstændig tændt på at besøge et af de store bureauer, der laver VR, animation og 3D. Ved en fest hos Anette og Bjarne i Bulgarien, hvor hele familien var samlet, kom vi til at tale med svigersønnen, som tilfældigvis arbejder for den danske afdeling af selvsamme firma. Han kunne fortælle, at den daglige leder af afdelingen i Edinburg blev ledet af en dansker, og han banede vist også vejen for, at Niki kunne komme ind på kontoret i en ellers ekstremt presset hverdag.

Meget kaotisk men ‘highly pleasuring’. Selveste medarbejderne var helt vildt venlige og cool med vildt forskellige baggrunde. Det var i det hele taget meget fedt at møde så mange forskellige mennesker. Jonas fortalte mig meget om selveste branchen og studiet. Det var meget hyggeligt.

Jonas kom ned på gade, hvor vi ventede i bussen. Jeg fik spurgt ham, om han vidste, hvordan Niki kan tjene lidt lommepenge mens han forbedrer sig. Og han kom med en del måder – men start evt med at lave aventarer til spil.

Bagefter kørte vi ud til en campingplads. Det var på tide at få strøm på bilen, vasket tøj, tømt for spildevand, fyldt nyt vand i tanken og få et dejligt langt varmt bad. Da vi skulle til at forbinde bilen med strøm fandt vi ud af, at vi selvfølgelig ikke kunne bruge vores europæiske stik – så vi måtte ud at køre igen. Et stik senere var vi installeret på pladsen og hyggede os resten af aftenen.

Vores bremser har pebet lidt. På vej ud til campingpladsen kørte vi forbi en bremser-værksted. Hvis der er noget, som vi gerne vil have, der virker upåklageligt, så er det vores bremsere… De kunne tage bilen ind i morgen.

Relaterede blogposts