Geocashing i bjergene

Geocashing i bjergene

Vi vil gerne aktivere ungerne og få dem ud af deres telefoner. Men da vi har taget dem ud af deres comfortzone, så ved de ikke rigtigt, hvordan de gør det. Så i går var en helt fantastisk dag, hvor Alexander og alle hans vandede jokes kom tilbage. Han var aktiveret og super glad hele dagen. Niki og Bo sad og hyggede sig og lavede Blender.

Om eftermiddagen tog vi ud på en lille vandretur i bjergene – jeps, jeg har ombestemt mig, det ER bjerge og ikke bare et bakkelandskab! Alex fandt en Geocashe, som vi gik efter.

Bagefter kørte vi ind til byen, hentede de sidste antenner og fik købt ind. Vi har fundet en helt fantastisk indkøbskæde ‘Wildrose’, man kan få alt… men efter sidste regning er vi blevet enige om, at det nok nærmer sig et Irma og at vi for eftertiden kommer til at handle i Aldi – det er mere vores pengepung.

Alle løber! Og de løber stærkt! Det ser ud som om, at de tager bussen til arbejde om morgenen og så løber de hjem med deres rygsæk. Det er vildt at se kvinderne spurte afsted. Jeg kommer jo til at ligne en skildpadde. Bo mente, at jeg skulle være med til et Skotsk Highlander løb næste weekend. Et løb, hvor publikum står og hujer og klapper alle løbere ind – jeg er helt sikker på, at ved mig vil det ikke være begejstring der driver dem, men medlidenhed. Så jeg takkede nej, til at blive den sidste løber i mål – en halv time efter de andre.

Næste weekend skal vi til de officielle Highlander Games.

Vi kørte til en anden Park4Night ude ved en sø. Billederne viste en smuk sø og jeg havde glædet mig. Men vi holder bare på en parkeringsplads i skoven.

Relaterede blogposts