Så er vi samlet igen

Tja, Niki var helst blevet i Skotland. Men jeg synes nu, at det er rigtig dejligt at være samlet igen. De havde givet ham den mest fantastiske og mindesværdige jul og nytårsaften.

Så er vi samlet igen

Tja, Niki var helst blevet i Skotland. Men jeg synes nu, at det er rigtig dejligt at være samlet igen. De havde givet ham den mest fantastiske og mindesværdige jul og nytårsaften.

Hollys familie havde virkelig lagt sig i selen, for at gøre julen og nytåret fuldstændig eventyrligt.

Først og fremmest en ekstrem gæstfrihed og glæde ved at have ham boende.

Julens overflod

Første store dag var den 25. med julegaver og juletraditioner. De havde sørget for, at han også havde en pyjamas, som man åbenbart drysser rundt i hele juledag. Ingen jul uden pyjamas-party. De havde fået af vide, at fordi vi bor i en camper, så var der ingen gaver til ham, så de overøste ham med en gaveregn, som jeg ikke kan mindes, at vi selv nogensinde har gjort.

  • All Star Converse Limited Edition Batman
  • Smart Watch
  • Sølvkæde
  • Kæde til bukser
  • Retro-spillekonsol
  • Skotsk tørklæde til Katharina
  • 20 par strømper med kunstprint
  • 10 par underbukser
  • 2 parfumer

Niki kom med ud for at besøge mormoren på hospitalet og så sluttede aftenen med en ekstrem lækker og traditionel julemiddag.

Nytårsaften på slottet – i kilt

De havde været ude at leje et helt kostume til Niki – med samme klan-farver som Hollys far, John.

Jeg ved jo godt, at Niki er en lækker ung mand – men at se ham i kilt, jakke og slips – slog benene væk under mig. Det er først, når man får tingene på afstand, at man kan se, hvor fantastiske de er – og her stod Niki, som er ved at udvikle sig til en ung mand og så fuldstændig forrygende ud sammen med sin smukke kæreste.

Så bliver tissemanden luftet – under kilten har de seriøst intet på!

Festen foregik på slottet. Lækker mad og et bord lige ud til dansegulvet – som Niki og Holly indtog. Det er første danse-fest Niki er til, hvor det forventes, at han indtager gulvet – han var lettet over, at han er rigtig god til at danse.

Han var også lettet over, at den taske, som skotterne bærer i deres nationaldragt, har en praktisk formål ud over at holde penge – den er med til at holde kilten foldet ned over lårene, når man sidder ned, således at det løse ikke hænger og dingler ud over stolekanten – og de små tøser, som kravler under bordene til familiefesterne, ikke får sig en slem forskrækkelse, når der pludselig hænger en rynket død rotte mellem morfars McQueens ben.

Aftenen havde været et eventyr.

Irn Bru Karneval – 60 års jubileum

Irn Bru er et af Skotlands stoltheder. Oprindeligt en national drink brygget på en lang række urter. I dag sælges det på lige fod med cola og så har de lavet pasteller. Og ja, jeg indrømmer det. Det smager godt og var blandt vores favorit specialiteter – og overhalede både shortbread og hagish, selvom der næsten ikke er noget, der kan slå hagish 😉

Irn Bru havde sat en forlystelsespark op, hvor Niki og Holly havde fået VIP adgang til alle de vilde forlystelser – og dermed med et smil kunne springe alle de lange køer over.

Dagen sluttede med All You Can Eat restaurant.

Tilbage til det simple liv i camperen

Det er noget af en nedtur at komme tilbage til camperen efter et festfyrværkeri af gæstfri, glæde, ros, oplevelser og kærestens opmærksom, kys og kærlighed. Hollys forældre er så glade for Niki, at de gerne vil beholde ham. (Note: det er kun fordi de ikke har set Hverdags-Niki med en teenagehjerne, der veksler mellem mega glad – sur – meget sur – og mega glad. Hverdags-Niki tages kun frem, når han er sammen med os. Niki kan være møgsur i det ene øjeblik – men når Holly eller en ven ringer, så skifter hans humør og han griner og er glad)

Om 3 måneder har Holly 2 ugers ferie – så hans næste rejse er allerede planlagt. Indtil da må han nøjes med os.

Relaterede blogposts