Løb i de stejle gader i ‘Vejer de la Frontera’

Vi vågnede tæt på startområdet og solen skinnede ned fra en skyfri himmel. Den gamle by i baggrunden og de spanske landskab ude i horisonten.

Løb i de stejle gader i ‘Vejer de la Frontera’

Vi vågnede tæt på startområdet og solen skinnede ned fra en skyfri himmel. Den gamle by i baggrunden og de spanske landskab ude i horisonten.

Jeg var ikke frisk til at løbe og satte mig ned på en cafe ved startområdet. 8,5km i de stejle gader i den gamle by er lidt for meget. Min krop er stadig træt efter at jeg var syg efter sidste løb, som vist var lidt for hårdt for mit system. Note til mig selv: skru lidt ned for kilometerne og anstrengelserne 😉

Jeg sendte først Niki og Bo afsted – Bo fik en super flot 3. plads og kom ind som nummer 9 overall. De spanske mænd er nogle raketter. Jeg forstår slet ikke, at de kan løbe så hurtigt. De 2 første mænd, der løb i mål var dog kun små 4 minutter foran Bo, så han er ved at være i god form igen.

Ham der vant Nikis gruppe blev nummer 4 overall – altså hurtigere end Bo!
Vi har set løbeklubber for børn og vi kan se her til konkurrencerne, at klubberne stiller op med ret store grupper, hvor halvdelen ihvertfald er børn.

Alex skulle løbe 1,5 km mod de andre kadetter- en af de unge gutter med en klubtrøje fra en trail-løbeklub spurtede afsted. Og en langhåret pige, der lignede en atlet blev nummer 2. Alex kom ind som nummer 3 af alle og fik en flot 2. plads i sin gruppe.

Stranden og mos-tæppe-træer

Vi kørte videre ned til en skov af de typiske grantræer, der ligner et rigtigt træ – de står så tæt, at de ovenfra ligner et blødt mos-tæppe. Nok det tætteste vi kommer på jul lige nu med stranden i baggrunden, sol, bølger og 20 grader.

Det er dog ikke strandvejr – det er en lumsk varme, som kun er dejlig, når solen står lige på. I skyggen – og det gælder også bag på ryggen, som jo ikke er i sol – kryber kulden langsomt ind.

Jeg sov lidt i hængekøjen godt puttet med soveposen.

Relaterede blogposts