Pylos på hjul

Jo tættere vi kom på vores lille udflugt, jo mindre havde jeg lyst til at vise, at jeg er svagere end dem. Jeg er jo 25 år yngre. Og jeg vidste allerede på forhånd, at jeg ville få totalt baghjul.

Pylos på hjul

Inden vores lille udflugt til Pylos på cykel havde jeg totalt lampefeber – en skræk for, at falde totalt igennem. Vi skulle ud at cykle sammen med vores nye naboer på 70. Jeg havde foreslået en tur ud til en smuk bladformet bugt. Da Anne hørte det, så foreslog hun smilende, at så kunne vi lige så godt fortsætte videre til Pylos.

25. november 2020

Pyha – en lille tur på 43 km med 535 højdemeter på de bakkede græske bjergveje kan mærkes i bentøjet.

Anne er 70 og Bern er 67 – de er super aktive og dyrker sport hver dag. 

Jo tættere vi kom på vores lille udflugt, jo mindre havde jeg lyst til at vise, at jeg er svagere end dem. Jeg er jo 25 år yngre. Og jeg vidste allerede på forhånd, at jeg ville få totalt baghjul. 

Men Anne havde jo ikke inviteret mig med, hvis hun ikke havde lyst til at vente på mig. 

Heldigvis havde jeg Bo. 
På udturen klarede jeg alle bakker selv. Det er jeg meget stolt over! 
På hjemturen måtte jeg dog trække ’Bo-kortet’ – han skubbede mig op ad de 2 stejleste og længste bakker. Uden Bo, så var jeg ikke kommet hjem inden solnedgang. Så var jeg stået af cyklen og havde snøftende trukket min cykel laaangsomt op ad bakkerne – tårer af smerte og selvmedlidenhed – måske mest selvmedlidenhed.

Bo og Bern kørte intervaller, udfordrede og pressede hinanden. Anne var lidt bekymret for Bern. Hun bemærkede lavt, at han stadig tror, at han kan det samme, som da han var 50!

Jeg er virkelig glad for, at jeg kørte med, selvom jeg vidste, at jeg ville blive den absolut langsomste. Det var et af de smukkeste cykelture, som jeg har været med til.

Relaterede blogposts