En super afslappende dag og julehygge

Efter 3 sange var al orden brudt - vi danskere ville have respekteret cirklen og filmmandens linje - men spanierne blev fanget af musikkens lokkende rytmer. Folk brød cirklen og dansede overalt.

En super afslappende dag og julehygge

Efter 3 sange var al orden brudt – vi danskere ville have respekteret cirklen og filmmandens linje – men spanierne blev fanget af musikkens lokkende rytmer. Folk brød cirklen og dansede overalt.

Alex og jeg spillede spil. Teenagerne kom ud med badminton og Alexander spillede med dem, mens jeg legede med Katharina, snakkede i telefon og nød solen. Bo løb en tur på stranden, og bagefter nød han at nusse om bilen og fik den støvsuget og ordnet et par af de ting, som der altid skal vedligeholdes og ordnes på en gammel bil.

Om eftermiddagen kørte vi ud for at handle – der er helligedag på mandag, så alt er lukket og vi bliver nødt til at have fyldt lagrene op. Vi nød en is i solen. Tog ud for at vaske bilen og kørte op til den landsby, Vejer de la Frontera, hvor vi skal løbe i morgen.

Spansk julestemning på torvet – Zambodas, flamingo

I Vejer de la Frontera fejrer de den forlængede juleweekend med koncerter, små boder og musik i gaderne. Folk kommer langsvejs fra, for at nyde festlighederne.

Ungerne blev i bilen og nød stilheden uden os. Bo og jeg gik op i landsbyen. Her var vi så heldige at blive en del af en koncert på et af byens små plazaer. En metalbalje med et bål var sat op midt på torvet og stole var sat rundt i en cirkel. Sangerne stod i den ene ende og Canal 8 stod og filmende.

Men der gik kun 3 sange, så var al orden brudt – vi danskere ville have respekteret cirklen og filmmandens linje – men spanierne blev fanget af musikkens lokkende rytmer. Folk brød cirklen og dansede overalt. De havde vist alle nydt 1 sangria eller 5 i løbet af siestaen, hvor det kun er barer, der har åbent. Humøret var højt. I starten bad filmmanden venligt folk om at gå væk fra hans linje – men jeg tror, at han opgav til sidst!

Jeg stod på sidelinjen og dansede og klappede på spansk, hvilket kræver en mindre uddannelse i rytme lang-kort-kort-kort-micropause-kort-kort-lang-kort-kort-kort-micropause-kort…..

Og selvfølgelig har vi ikke et eneste billede, så jeg har tyvstjålet et billede på nettet, der viser lidt, hvad det var – disse billeder må være taget i starten af eventet, hvor folk endnu ikke er gået i danse-mode.

Spanske specialiteter på en fortovsrestaurant

Vi sluttede dagen af med spanske specialiteter på en lille fortovsrestaurant, hvor vi kunne sidde udenfor og nyde atmosfæren. Desserterne var meget anderledes – brownie lavet som en skovbund med bøgehatte (små svampe) rullet i kakao og mos lavet af blendet citronmelisse. Tiramisu var en kugle, som de hældte kaffe ud over. Appelsinkagen med med lag, der på en vildt mærkelig måde smuldrede i munden.

Relaterede blogposts