Afsked og et snart gensyn

Vi skal videre. Bo er ved at brænde sammen og har brug for at isolere sig og komme ud at deltage i et løb igen.

Afsked og et snart gensyn

Vi skal videre. Bo er ved at brænde sammen og har brug for at isolere sig og komme ud at deltage i et løb igen.

Fordi vi mødte Familien Conrad, har vi været længere tid i Portugal, end vi oprindeligt havde planlagt. Og Bo trænger til ro og til bare at være sammen som familie.

Vi har fået nye venner og en familie, som vi kan spejle os i. Så vores afsked bliver kort. Allerede på tirsdag mødes vi igen til en unschooling arrangement ved La Herradura tæt på Malaga.

Conrad’erne er en familie, der har valgt at give slip på de materielle værdier og hver dag griber nuet og det eventyr det er, at gå en tur på stranden. De har lige som os valgt en helt anden livsstil og rejser fuld tid med deres unger på henholdsvis 7, 11 og 14 år. Det er kærligheden til livet og hinanden, der betyder mest og tiden til at fordybe sig i det, som de brænder for.

De har taget skridtet videre end os og har valgt at unschoole deres meget begavede og velformulerende unger. Det er meget inspirerende at følge og se, hvordan de har udviklet sig.

6 liter friskpresset appelsinjuice

De har inviteret os til at bo i deres appelsin-plantage. En helt fantastisk oplevelse, at gå ned på marken og plukke modne appelsiner og bruge dem i madlavningen. Der er ikke et måltid, hvor appelsiner ikke har indgået på den ene eller anden måde.

Her på falderebet har Alex sørget for at presse 6 liter appelsinjuice til weekenden – for som Far Dudek siger, så bliver man nødt til at trappe stille og roligt ned fra vores overforbrug af appelsiner den sidste uges tid – ellers ender det med, at vi får abstinenser.

Vi kom ikke afsted til ‘tiden’

Heldigvis lever vi et liv, hvor der altid er plads til ændringer.

Planen var, at vi ville afsted lige over middag, efter at skole og arbejde var afsluttet – men så skulle ungerne liiiige have det sidste spil Settlers og puslespillet skulle liiiige lægges og der skulle liiige laves et fællesfoto/dronevideo af os alle sammen i appelsinplantagen.

Det endte med, at vi stod og legede med appelsinerne og igen havde en fest midt i hverdagen.

Tusind tak for jeres fantastiske gæstfrihed!

Læs mere om Familien Conrad her: www.cecilieconrad.com

Relaterede blogposts