Mor og lejligheden i Malaga

Alex havde ét ønske til jul - og det var en ovn, hvor han kunne bage julesmåkager og lave julemad. Han ønskede det så meget, at han ville bruge sine lommepenge på at leje en lejlighed til os juleaften.

Mor og lejligheden i Malaga

Alex havde ét ønske til jul – og det var en ovn, hvor han kunne bage julesmåkager og lave julemad. Han ønskede det så meget, at han ville bruge sine lommepenge på at leje en lejlighed til os juleaften.

Selvfølgelig skulle han ikke bruge sine penge på en lejlighed og ideen med at forkæle os selv med et dagligt brusebad, vaskemaskine og ovn var rigtig god. Vi havde derfor lejet en lejlighed i Malaga og inviteret mor til at komme og fejre før-jul med os. Det har hun gjort de sidste par år og det er blevet en hyggelig tradition.

Vi brugte formiddagen på at julehandle – du kender sikkert indkøbslisten på 2 sider… jeps, det var sådan en fætter vi løb rundt med. Vi har ingen jule-basis-produkter i bilen, så vil skulle købe alt. Og udsigten til en ovn indbød til lasagne, musaka og ovnbagte kartofler. Det vi savner allermest er en ovn og muligheden for at få andet end kogt og stegt mad. Så indkøbslisten var uoverskuelig lang.

Lejligheden var lille og lidt trang, men den billigeste i centrum af Malaga. Få hundrede meter fra shoppingcentre og 15 min gang fra den gamle bydel.

Relaterede blogposts