Når man falder i hak med det samme

Hvad er sandsynligheden for, at man finder et perfekt familie-match på en vindblæst strand i Algarve?

Når man falder i hak med det samme

Hvad er sandsynligheden for, at man finder et perfekt familie-match på en vindblæst strand i Algarve?

Hvis man tager sandsynlighedsregning ind i ligningen, så er den nok tæt på 0 – men hvis man så tager universets unikke algoritmer ind, hvor det du beder om, det kommer til dig – så er hverken Cecilie eller jeg overrasket over, at vi mødte hinanden.

Grunden til, at vi var blevet på Algarvekysten og havde tjekket os ind på den franske motorhome park, var fordi vi havde aftalt at være sammen med de danskere, som vi har mødt for en uges tid siden. De har lejet et hus udenfor Olhao, hvor de først har haft Jespers forældre på besøg.

I dag er så dagen, hvor vi tog hjem til dem. Og ligesom sidst, så går der kun et øjeblik, så leger ungerne allerede ude på græsplænen. Bo og Jesper sidder fordybet i samtale og Cecilie og jeg snakker løs og deler erfaringer.

Vi matcher på kryds og tværs

For mig er det som at møde en “tvilling”. Vi har ens tanker og ideer, de samme værdier i livet, rejser begge rundt på fuld tid med familien og er den, der søger for, at det hele hænger sammen. Ud over at hun er vokset op på Nørrebro og jeg er vokset op i Vestjylland, så har vi også ens baggrundshistorie.

Alex har endelig mødt nogle teenagere, der er bidt af en gal spillemaskine. De spiller kort, brætspil og quizzer fra morgen til aften. Ind imellem spillene griner og leger de. Alex og Storm læser de samme bøger og elsker de samme spil. Det er simpelthen for syret at sidde som en flue på væggen og overvære deres hygge. Det er kun Cecilie og Jespers mindste mand på 8, der bliver frustreret og en gang imellem græder, fordi han så gerne vil følge med og være som dem.

Niki får ekstremt meget ud af Jesper og sidder pludselig ved voksenbordet. Han nyder også ungernes leg og deltager grinende i boldspil på plænen. Men han hygger sig mest med os voksne.

Bo og Jesper arbejder begge online fra deres laptops. Bo programmerer og Jesper er en avanceret web-controler og online marketing ekspert. De spejler sig i hinandens måde at arbejde på og hvordan de hver især har valgt at gribe den her nye livsstil an på. Og så hygger de sig også bare og har begge humoristisk sans.

Ud over at vi matcher på kryds og tværs, så viser det sig også, at Bo og Cecilie begge har boet på Østerbro og haft værelse lige op og ned af hinanden. Cecilie var weekendbarn i huset, så Bo husker ikke at have leget med hende, selvom han har mødt hende mange gange. Bo og Brian legede vildt meget med hendes søskende.

Selv Katharina har fundet en bedste-ven i deres hund Juna.

Vi bor i en appelsinplantage

Jeg nyder vildt meget, at have et køkken igen. Familien Conrad er veganere, så jeg får lov til at lege med frugter og grøntsager fra morgen til aften.

Cecilie og jeg laver hver vores retter – og når vi stiller det på bordet, så passer det sammen, som om vi havde planlagt en forkromet menu.

Alt mad indeholder appelsiner. De vokser lige ude foran vinduet og vi må spise så mange, som vi overhovedet orker. Jespers mission er, at få dækket huslejen ind. Så han juicer i et væk og spiser så mange appelsiner, at alle baciller ryster opgivende på hovedet og overhovedet ikke forsøger at angribe vores immunsystem.

Frugtsalat med appelsin til morgenmad og friskpresset appelsinjuice
Appelsin til mellemmåltid
En salat med appelsin og appelsindressing til frokost skyllet ned med appelsinjuice
En håndfuld mandariner til mellemmåltid
Ris kogt med appelsinskal og krydderier og en kikærtesalat med appelsin
Og så slutter vi dagen af med en snacktallerken med appelsiner i både

whats not to like..

Tusind tak Cecilie og Jesper, for at lukke os ind i jeres liv og give os plads.

Relaterede blogposts