Jubiii, solen skinner

Der er ro på, solen skinner, køleskabet er fyldt op, der er vand i tanken, internettet er hurtigt og gasflasken er fuld. Vi holder midt i naturen ved en flod og solen skinner - fik jeg fortalt det?

Jubiii, solen skinner

Der er ro på, solen skinner, køleskabet er fyldt op, der er vand i tanken, internettet er hurtigt og gasflasken er fuld. Vi holder midt i naturen ved en flod og solen skinner – fik jeg fortalt det?

Jeps, solen skinner

Døren har været åben hele dagen, batteriet er fuldt, vi har arbejdet og nydt at kontoret er fyldt med fuglekvidder. Katharina har løbet frit rundt og leget i floden og snust mellem træerne. Hun er nok jordens lykkeligste hund.

Der er ingen store monumenter eller bygningsværker – kun en tom svimmingpool, en lille træbro og et forladt stenhus. Men vi har det fantastisk.

Alex er lige blevet færdig med sin stil nummer 6. Han er gået fra, at han næsten ikke kunne formulere sig og jeg måtte tvinge ordene ud af ham – til at han nu skriver frivilligt og har fantasi. Og ikke nok med det – han skriver pissegodt!

Niki tegner og tegner. Han har fået flere bestillinger på portrætter og hunde. Han er ved at spare sammen til sin rejse til Skotland her til jul. Han skal ned og besøge sin kæreste og bo hos dem i 12 dage.

Livet er godt igen.

Relaterede blogposts