Peronne og løb langs kanalen

Peronne ligger i et vådområde med floder, små søer, øer og kanaler. Det er utroligt smukt. Vi planlagde at blive. Få en afslappet dag og nyde det gode vejr med en lang løbetur ud langs kanalen.

Peronne og løb langs kanalen

Peronne ligger i et vådområde med floder, små søer, øer og kanaler. Det er utroligt smukt. Vi planlagde at blive. Få en afslappet dag og nyde det gode vejr med en lang løbetur ud langs kanalen.

Katharina gør, at jeg kommer vidt omkring, når jeg skal gå en tur med hende. Jeg får set flere ting, end hvis vi ikke havde haft hund. På den her tur besøgte jeg centrum, slottet, de flydende haver, murerne fra romertiden og en sø med hundredevis af svaner – og gæt engang – jeg havde igen ikke taget min telefon med mig, så du kan desværre ikke se det fantastiske syn med svanerne.

En stille formiddag på kontoret, hvor vi fik en del arbejde fra hånden.

Derefter trak vi i løbetøjet. Niki og Bo. Alex og Linda. Alex er lidt for hurtig for mig, og lidt for langsom for Bo og Niki. Så Alex nyder at løbe med mig og motivere mig til at give den en ekstra skalle. Nogen gange kunne jeg måske godt have snydt mig til at gå lidt – men ikke, når Alex styrer tempoet – så er det bare at holde trit. Og så er det, at jeg er glad for, at Katharina altid skal skide et par gange og jeg derfor bliver nødt til at stoppe op og holde en pause.
– eneste ulempe er, at jeg efterfølgende løber rundt med en pose lort, der dingler frem og tilbage – og oftest er der ingen skraldespande i nærheden.

Bo løb en del længere end Niki. Da han endelig kom tilbage, så havde vi haft tid til at snakke om, hvad vi gerne ville. PARIS.

Men for at vi ikke skulle komme for sent ind til centrum dagen efter, så blev vi nødt til at køre tættere på Paris og overnatte. Så kl. 20 startede vi motoren og kørte mod hovedstaden.

Google Maps var noget kreativ, da den skulle lede os hen til pladsen. Den ledte os ind gennem en skov og ville have, at vi skulle køre ned ad en skovvej, der allerhøjest ville egne sig til de små 4×4 ATV’er. Kl. var blevet så mange, at vi bare valgte at slå teltet op og sove midt i skoven, 50m fra motorvejens summen.

Relaterede blogposts