Jeres de la Frontera

Sherry'ens hjemby, gamle kirker og en bymur - de små gader var hyggelige og kirkerne næsten gotiske. Centrum overraskede os med store butikker, et stort netværk af gågade og masser af mennesker. Vi havde ikke forestillet os så stor en by.

Jeres de la Frontera

Sherry’ens hjemby, gamle kirker og en bymur – de små gader var hyggelige og kirkerne næsten gotiske. Centrum overraskede os med store butikker, et stort netværk af gågade og masser af mennesker. Vi havde ikke forestillet os så stor en by.

Inden sightseeing havde vi fået købt ind – efter et par dage med helligedage og lukket, så var vi gået ned på alt – et par løg og en gammel rynket citron lå tilbage i frugt og grøntsagskassen.

Bremserne piber en gang imellem – det er vist efter vores tur i grusgraven. Så vi stoppede ved Mercedes for at få det tjekket. Vi har fået en tid i morgen tidlig kl. 9.00. Vi har aldrig været så meget ved Mercedes som efter at vi bor fuld tid i vores bil. Der er meget mere slidtage på bilen, når vi kører så mange kilometer og altid ønsker at sove i naturen, hvor der ikke er asfalteret.

Tilbage til skoven for at sove

Relaterede blogposts