Bordfodbold i ungdomshuset

Det viser sig, at familien Conrad er mestre i bordfodbold - og ungerne elsker at spille det. Jeg skrev til ungdomshuset og vi blev inviteret til at spille sammen med de unge mennesker. Det var mega fedt!

Bordfodbold i ungdomshuset

Det viser sig, at familien Conrad er mestre i bordfodbold – og ungerne elsker at spille det. Jeg skrev til ungdomshuset og vi blev inviteret til at spille sammen med de unge mennesker. Det var mega fedt!

Solen skinner, appelsinerne plukkes, lektierne laves og der hygges med kort, brætspil og puslespil – i løbet af dagen er her meget afslappet og virkelig hyggeligt.

Efter frokost kørte vi ind til Olhao, for at banke de lokale i bordfodbold. De unge mennesker rundt om bordet har helt sikkert øvet sig de sidste 18 år af deres liv – og var virkelig gode.

Spillekulturen var helt fantastisk. Man kunne godt tro, at de bare ville beholde bordet og spille mod hinanden, men vi blev hurtigt inviteret ind i deres spil og vi udfordrede hinanden på kryds og tværs. Bedst af 5 og vinderne blev ved bordet.

Vi spillede til mørket faldt på og vi måtte stå med vores mobiler og lyse ned over bordet. Vi blev smidt ud af klubben og alt var lukket og slukket, da vi gik mod døren.

Relaterede blogposts