En dag på kontoret

En af de ting der stod højest på listen i dag var at finde frem til, om skulle have en booster eller en antenne, således vi kan forstærke 4G signalet så meget, at vi kan arbejde ude i naturen.

En dag på kontoret

En af de ting der stod højest på listen i dag var at finde frem til, om skulle have en booster eller en antenne, således vi kan forstærke 4G signalet så meget, at vi kan arbejde ude i naturen.

Vi kan allerbedst lide at være lidt væk fra byerne og bo ude i naturen. Men indtil videre har vores erfaringer været, at selvom der står, at der er 4G signal, så er signalet så svagt, at Bo ikke kan arbejde. Vi er træt af at køre videre fra de fantastiske spots og ende i byerne. Så derfor har vores mål været, at finde ud af, hvordan vi kan forstærke 4G signalet.

Vores første tanke var en 4G booster – men det viser sig, at den er ulovlig. Det den gør, er at lave vores bil om til en lille mobilmast – den omdirigerer strålerne/bølgerne hen til vores bil og ‘stjæler’ derved fra det oprindelige netværk og forstyrrer den forbindelse, som folk i nærområdet normalt oplever. Er forstyrrelsen tilstrækkelig stor vil mobilselskabet sende en servicevogn ud for at lokalisere fejlen – altså os!

Vi er derfor endt på en antenne, der forstærker signalet. Vi fandt frem til 3 forskellige antenner. Og da de er relativ billige, så bestilte vi alle 3. Man kan få dem tilsendt til det lokale Amazon-pakkecenter.

Imens vi ordnede det praktiske sendte jeg ungerne ud for at gå i Harry Potters spor. Forfatteren har skrevet bøgerne, mens hun sad på nogen af de hyggelige pubs i centrum. Men det viste sig, at selvom hun er blevet inspireret af atmosfæren, gaderne og arkitekturen i Edinburgh, så er der ikke blevet optaget mange scener til selve filmene. Så ungerne blive kun guidet hen til en kedelig kontorbygning.

Ud over en kort gåtur over til et supermarked, så arbejde Bo og jeg hele dagen.

Toiletforholdene var et problem og vi valgte at køre væk fra centrum og ud til en ski-bakke med kunstig underlag. Her er ro, vi kan stadig nå 4G og der er nok af plads til at gå ture og gå uforstyrret på toilet – så afsides, at det ikke vil forstyrre nogen som helst.

Relaterede blogposts