Tilbage til Peniscola og markedsbesøg

Selvom det er mega hyggeligt her hos Conrad på Mon La Bassa, så trænger vi også til noget Dudek-tid. Vi kører mod Valencia igen, hvor vi skal til et løb oppe i bjergene.

Tilbage til Peniscola og markedsbesøg

Selvom det er mega hyggeligt her hos Conrad på Mon La Bassa, så trænger vi også til noget Dudek-tid. Vi kører mod Valencia igen, hvor vi skal til et løb oppe i bjergene.

Dagen har været en kombination af mega hyggelig og lidt stressende.

Bo har haft rigtig mange møder og jeg havde en del, der skulle afleveres. Samtidig med, at vi gerne vil hygge os, lave frokost sammen og tage med på markedet.

Det komiske er, at selvom der ikke er noget, som jeg SKAL, så nåede jeg alligevel at stresse mig selv op og blive kort for hovedet…

En dyb vejrtrækning, en undskyldning til stakkels Bo, som jo netop har deadlines, som han skal nå!
– og så bare at åbne munden og spørge, som de andre kan vente på mig.

.. og, piiist – jeg nåede det hele 😉

Markedsdag og frihedsfølelsen på en cykel

Dagens fantastiske højdepunkt var cykelturen ind til byen og markedsbesøget, hvor jeg følelsesmæssigt var tilbage til mine ugentlige indkøb på markedet i Plovdiv. Jeg elsker at gå på markedet, røre ved alle grøntsagerne, dufte til dem, mærke atmosfæren og udvælge det, som jeg synes er mest lækkert.

Men markedspladserne lukker kl. 13 hernede – og vi arbejder og går i skole til middag samtidig med, at vi foretrækker, at wildcampe ude i naturen, langt væk fra byer og larm. Så jeg når ikke, at komme på markedet.

Da vi cyklede ud af Mon La Bassa stod 2 grise på vejen og kiggede forbavset på os inden de luntede ind på marken og øffede videre. Følelsen af at sidde på en cykel og få vinden i hovedet overraskede mig – jeg havde glemt, hvor skønt det er!

På markedet fik jeg flydt tasken med hjemmelavet juice, brændte nødder, økologiske grøntsager og frugter. Mega dejligt.

Cecilie, tusind tak for en super dejlig tur!

Relaterede blogposts