At være i nuet

Hvis fokus kun er på billeder, så mister man magien i nuet.

At være i nuet

Hvis fokus kun er på billeder, så mister man magien i nuet.

Et ungt fransk par havde kørt i en lille peugeot fra Frankring > Danmark > Sverige > Finland > Nord Kap > Norge > Fårup Sø. Med et smil konstanterede jeg, at deres micro-camper var endnu mindre end vores. De viste mig, hvordan de hver aften lagde sæderne ned for at lave en seng. De havde et telt med, men det havde de ikke haft pakket ud én eneste gang. 5 fantastiske uger havde de haft.

Hun var fotograf; jeg fortalte dem, at jeg ikke tog særligt mange billeder – en kombination af, at jeg har fravalgt det, for at opleve tingene og at jeg glemmer det, fordi jeg lever i nuet – og de fortalte mig, at de havde snakket om, at de havde oplevet, at de mistede nogle magiske øjeblikke, når de altid skulle forsøge at fange det smukke øjeblik som et farvet 2D print.

Kongernes Jelling

Herefter gik turen til Kongernes Jelling. En skøn udstilling hvor de meget pædagogisk havde udvalgt de vigtigste facts om vikingerne, Jellingestenen og Harald Blåtand. Det var derfor overskueligt og vi kom derfra med mere viden på en interessant måde.

Alex og Bo fandt et gammelt vikingespil Hnefatafl, som Alex gerne vil kopiere. Mega fedt spil.

Vikingespillet Hnefatafl – nu har vi det også i camperen og jeg har flere gange banket Alex!

Nederbro

Bagefter tog vi ud til Bos mor og spiste og sagde farvel.

Jeg havde fundet ud af, at jeg igen havde trippelbooket mig selv. Jeg havde både aftalt at være sammen med Dorthe hele mandagen, komme med Bo ned til Haderslev, mødes med dansklæreren, hente Vilmer og Smilla fra skole og spise sammen med Jean og Mette + besøge Kolding Designskole og HTX.
Skolerne blev flyttet til tirsdag. Dorthe til søndag meget sent + mandag formiddag.

Søndag aften satte Bo mig af i Dorthes kolonihave – jeg gik tidligt i seng. Jeg fik den vildeste allergiske reaktion af sengetøjet, som hendes kæreste havde hvilet på i 5 min. Total parfume-allergi. Jeg hostede og spruttede og hele mit luftrør snørede sig sammen. Da Dorthe kom fik jeg et helt nyt sæt og så snakkede vi til meget meget sent 🙂

Relaterede blogposts