Onil – en landsby på halvvejen

Vi valgte at køre videre mod Murcia og overnatte på halvvejen - og ankomme, mens det stadig er lyst. Det er ikke nemt, når dagene er så korte. Det er mørkt lidt over seks - og mørket falder hurtigt.

Onil – en landsby på halvvejen

Vi valgte at køre videre mod Murcia og overnatte på halvvejen – og ankomme, mens det stadig er lyst. Det er ikke nemt, når dagene er så korte. Det er mørkt lidt over seks – og mørket falder hurtigt.

Vi have alle gået ture ude ved rismarkerne og sad og snakkede om, om vi skulle blive i nationalparken og så køre videre i morgen, eller om vil skulle begynde at bevæge os videre mod Murcia. Vi valgte at køre ned for at handle og så køre videre. Jeg tænker, at en stille og rolig tur gennem bjergene og med overnatninger undervejs er lidt hyggeligere end rismarkerne – som er sjove at opleve, men lidt kedelige at kigge på.

Vi kørte gennem et af de smukkeste landskaber, som vi har været i her i spanien. Et frodigt område med bjerge og marker med appelsiner og oliven. Vi var så heldige at køre i det gyldne lys og se, hvordan bjergene blev farvet gyldne – og vi ankom inden det blev helt mørkt.

Vi er cirka 2 kilometer fra byen Onil på en hyggelig parkeringsplads med de store grantræer, der så typiske for de varme lande og et rekreativt område med legeplads, labyrint, toiletter og kirke. Der er bjerge bag os og ude i horisonten ligger der end en lille bjergkæde og et af den 1000vis af middelalderslotte, som ligger spredt ud langs kysten og bjergene.

Relaterede blogposts