Rigtig gas igen

Så fik vi gasflasken fyldt op. Der er en gut hernede ved kysten i Marbella, Malaga, der har specialiseret sig i 'ulovligt', at fylde gasflasker.

Rigtig gas igen

Så fik vi gasflasken fyldt op. Der er en gut hernede ved kysten i Marbella, Malaga, der har specialiseret sig i ‘ulovligt’, at fylde gasflasker.

Mødestedet var en lille strand. Han var ikke spanier og talte et fremragende engelsk. Han kom kørende på sin scooter og tog flasken med sig. 15 min senere kom han tilbage med 2 gamle spanske flasker, som han tilbød at bytte med – hvis vi tog den ene, så ville vi få den anden med gratis…

Vi kan ikke bruge de spanske flasker udenfor Spanien, så vi forlangte at få vores flaske flydt. Det blev han lidt sur over. Og da jeg foreslog, at han ikke behøvede at køre hele vejen herned til stranden igen, at vi bare kunne køre efter ham og så tage flasken med videre efter at den var blevet fyldt, gik han i total forsvar.

Det endte med at han kørte med vores flaske igen og kom tilbage i sin camper og med vores egen gasflaske, der var blevet fyldt til randen – mere end den må!

Da vi skulle betale vores 14€ lod han som om, at han ikke kunne give os byttepenge tilbage. Bo havde givet ham 20€ – og jeg er ret sikker på, at manden er vant til, at folk bare siger, at han kan beholde resten. Da Bo tog sin 20’er tilbage og gav ham 15 istedet, kunne han stadig ikke give os den sidste euro i byttepenge.

Vi havde 4 små gasflasker i bilen og skulle af med 2 af dem – man kan ikke bare smide fulde gasflasker på gaden, så vi havde ledt efter en måde at komme af med dem på. Jeg tilbød derfor manden, at han kunne få vores små engangs-gasflasker som en gave. Og pludselig kom han i tanke om, at han havde en euro i hånden og gav os uden skam vores byttepenge.

Okay, man får gasflasken fyldt – og han snyder kun, hvis man lader sig snyde – ha, ha. Vi møder mange mærkelige mennesker.

Tjek hos Mercedes

Efter vores ufrivillige tur i grusgraven i går var der en hul lyd fra motoren – både undervognen, forhjulene og motoren havde fået tæsk i går, da vi skulle ud af nødsporet fyldt med grus.

Vi kørte ind til Mercedes i Malaga. Han kiggede på motoren og sagde, at den lød okay. Han tænkte at turboen måske havde fået en lille mislyd efter at have været misbrugt – men at lyden var ret almindelig for en bil, der har kørt over 370.000km.

Der var en slange, der var hoppet løs i går og motor-os kom ud. Han satte slangen fast igen og så kørte vi videre – lidt nervøse i starten. Men vi fandt hurtigt ud af, at vores dejlige kære traktor-bil igen, igen havde klaret udfordringerne.

Relaterede blogposts