Fra skov til skov ved Sevilla

En praktisk dag, hvor vi fik besøgt Mercedes, sendt alle vores ekstra ting til Bulgarien og fik givet Katharina sin årlige rabiesvaccine.

Fra skov til skov ved Sevilla

En praktisk dag, hvor vi fik besøgt Mercedes, sendt alle vores ekstra ting til Bulgarien og fik givet Katharina sin årlige rabiesvaccine.

Bagbremseren har en gang imellem hylet lidt. Vi havde derfor fået tid hos Mercedes for at få det tjekket. Kl. 9 indtog vi kaffemaskinen og satte os til at lave lektier og arbejde. Efter 15 min fik vi tilbagemeldingen, at de ikke vidste, hvad det kunne skyldes og derfor blev de nødt til at skille alt ved baghjulet. Det ville tage 3 timer og ingen garanti for, at de fandt noget. Men de vurderede, at det ikke var farligt. Så vi valgte at køre videre uden yderligere eftersyn.

En kasse til Bulgarien

Vi har overskud af ting – selvom vi lever så simpelt og ikke har ret meget med os, så kunne vi alligevel samle 12 kg i en stor kasse: Nikis nye undertøj og strømper og diverse ting fra julegaver. Bos lange løbetøj. Og Bo og ungernes mange pokaler, som de har vundet.

Vi kørte videre mod Sevilla. Planen er, at besøge byen i morgen lige efter arbejde og skole. Så vi ville parkere tæt på.

Dyrelægen, rabiesvaccine og pote-salve

På vejen kørte vi forbi et dyrecenter, hvor de både har dyrelæge og sælger det gode hundemad. Så vi stoppede for at få Katharina rabiesvaccineret. Dyrelægen var en ung pige, der grundigt lavede en fuld sundhedstjek.

Katharina leger altid lidt vildt og hendes de 2 trædepuder, der sidder oppe på forbenet var blevet flænset op og blødte. Vi havde købt noget antiseptisk spray og forbinding og behandlet det selv. Vi havde også ledt efter noget salve, som vi kunne bruge, men apotekerne ville ikke anbefale os noget. Så vi fik noget salve fra dyrelægen og en beskyttende belægning, de bruger til Greyhound, når de skal løbe.

Overnatning ved legepladsen

Vi kørte videre til vores overnatning i slotsparken lige udenfor en landsby 30 min fra Sevilla centrum. Der var en kæmpe legeplads.

Relaterede blogposts