Sø i Portugal

Efter flere dage med oplevelser i Sevilla og 2 løb trænger vi til lidt ro. Vi har fundet en lille bjergsø tæt ved grænsen. Vi holder langt ude på en tange omgivet af naturens stilhed.

Sø i Portugal

Efter flere dage med oplevelser i Sevilla og 2 løb trænger vi til lidt ro. Vi har fundet en lille bjergsø tæt ved grænsen. Vi holder langt ude på en tange omgivet af naturens stilhed.

Skole og unschooling

I dag hygger vi – Bo arbejder, jeg opdaterer bloggen, Alex programmerer, og Niki er i skole og tegner.

Det som vi pt gør med ungerne og deres skole er en mellemting mellem at tilpasse os systemet, så de kan følge med i skolen, når de kommer tilbage og det man kalder unschooling, hvor børnene får lov til at dykke ned i præcis de emner, som de synes, er helt fantastiske.

Niki tegner og maler. Han arbejder på, at opbygge nogle færdigheder, så han kan begynde at tjene rigtige penge – han vil jo gerne tilbage til Skotland til april, så der skal spares penge op. De penge, han tjente før jul ved at tegne portrætter, fik hurtigt ben at gå på i Skotland.

Alex har kastet sig over programmering. Han er fuldstændig bidt af et galt tastatur og kan næsten ikke slippe det igen – han har tusind spørgsmål til Bo, og er nogen gange ved at drive Bo fuldstændig til ‘vanvid‘. Bo når kun lige at slippe arbejdet, inden Alex er over ham med dagens nye udfordringer og muligheder. De hygger sig maks sammen.

Det er så cool med begge unger!

Ups – vi camperer vist lidt

Vi er så langt fra civilisationen, at vi i dag godt tør udvide vores wildcamping til camping.

Wildcamping er, når man parkerer frit ude i naturen, der er ikke forbudt så længe, man ‘bare‘ parkerer. Det betyder, at man ikke må have noget udenfor bilen; ingen markise, ingen stole og borde, ingen vasketøj mm – det er lovligt at parkere og sove i bilen – hvis altså der ikke ligefrem er et parkering-forbudt-skilt.

Vi sørger normalt altid for, at politiet ikke har noget at komme efter.

Camping er, når man pludselig begynder at sætte stole ud og hænge vasketøj op. Det må man i de områder, som kommunerne har afsat til wildcampere eller på private campingpladser.

Men i dag snyder vi..

Relaterede blogposts