Fyrtårnet Faro de Trafalgar

Solen skinner og det er sommer - ej, det passer ikke. Der er 14 dage til juleaften og vi er på stranden. Hvor syret er det.

Fyrtårnet Faro de Trafalgar

Solen skinner og det er sommer – ej, det passer ikke. Der er 14 dage til juleaften og vi er på stranden. Hvor syret er det.

20 grader, sol, strand og bølgerne blå. Her er virkelig skønt med surf-barer, surfere, der ligger ude i bræmmingen og stikker op som sæler og fyrtårnet ude i horisonten.

De har lavet en vej, så man kan komme ud til fyrtårnet. Vi havde købt en kage og en sodavand, som vi havde taget med os og sad og nød i den varme sol. Bølgerne slog ind mod spidsen fra 2 sider – præcist som i Skagen.

Vi gik via vandkanten tilbage – og lod Katharina løbe frit på stranden. Vi har ellers besluttet os for, at hun fra nu af altid skal være i snor. Hun er den mest velopdrarede hund på 4 ben….. liiiige indtil hun får færten af en frisklagt lort. Og vi magter ikke en hund der stinker ud af munden eller som har rullet sig i menneskelige efterladenskaber – det er camperen simplethen for lille til. Ingen plads til parfumerede hunde, tak. Men her på stranden vurderede vi, at alt var i orden og at hun kunne få lov til at bruge lidt energi.

Men nu skal jeg fortælle dig en lille historie om konen i vandkanten

Hvordan fjerner man bedst lort, der er smurt ind i pelsen – langt op i nakken og under halsen? Det gør man i verdens største badekar. Så jeg måtte af med sko, strømper, bukser og min trøje og stod i underbukser og en lille top og vaskede en ukendt ulækker persons lort af med de bare hænder. Heldigvis stod vores velopdragen hund pænt stille.

Hvem fanden ligger en bæ på stranden? Man kan da i det mindste grave den ned. Ikke kun for min skyld, men der går folk med bare tæer eller lægger sig i sandet… Nå men til den bæ-liggende persons forsvar, så var denne gået om bag en klippe – hvor børn elsker at lege. Vi har bare en hund, med en ekstrem god lugtesans.

Med det samme hun målrettet løb mod klipperne og vi ikke kunne råbe hende op, vidste vi, at den instinktive hundehjerne havde taget over og at der lå en lort. Men at hun ville komme stolt tilbage og slænge sig som en dronning i sandet med lort fra top til tå, var ikke helt til at forudse.

Resultat:
1. hun har bidt sig selv i halen og det er nu sidste gang hun løber frit omkring
2. jeg fandt ud af, at vandet er dejligt tempereret

Lorten kunne ikke ødelægge stemningen og den fantastiske oplevelse.

Relaterede blogposts