Løb i Barcelona med 1000 deltagere

Hvor er det imponerende at opleve så mange deltagere starte på én gang. Jeg stod som tilskuer og de blev ved med at vælte forbi. Og Niki fik igen ikke credit for sin 3. plads...

Løb i Barcelona med 1000 deltagere

Hvor er det imponerende at opleve så mange deltagere starte på én gang. Jeg stod som tilskuer og de blev ved med at vælte forbi. Og Niki fik igen ikke credit for sin 3. plads…

Niki på 3. pladsen og Alex slog rekord

Jeg var glad for, at jeg ikke havde tilmeldt mig. Efter 15 kilometers sightseeing i Barcelona i går, så er jeg ekstremt træt i fødderne.

Bo, Niki og Alex var alle på 10 kilometer. Bo løb på 36 min, Niki på 52 min og Alex på 59 min – hans personlige rekord!

Efter vi var færdige fik de et online diplom, hvor Niki stod til at være på 4. pladsen – men vi fandt senere ud af, at han havde fået en smuk 3. plads… men fordi vi ikke fatter deres evige blablern ud af højtalerene, så hørte vi ikke, at han blev kaldt op på podiet… Nå men, det vigtigste er, at vi ved, at han løb fantastisk – og vi har alligevel ikke plads til alle de præmier i bilen 😉

Bjergene er ufremkommelige for os

Efter løbet ville vi gerne ind i bjergene og nyde udsigten og stilheden.

Første stop var ved en gammel kirke – men det blæste vildt meget og vi ville ikke have lukket et øje hele natten.

Derefter fandt Bo en anden plads højt oppe på en klippeplateau – meget, meget smukt, men absolut ingen internet og mega blæsende. Så vi måtte ned af de ultra stejle veje igen og håbe på, at bremserne kunne holde vores tunge bil.

Vi endte med at køre ned af bjerget igen og til en lille landsby, hvor vi fandt en af de ucharmerende camper-parks, hvor vi holder side om side med 20 andre.

Relaterede blogposts