Fuck – en uønsket parring

Vores søde, velopdragne Katharina, der altid bliver ved bilen stak af. Hun er i løbetid. Da hun kom tilbage var hun helt bims i hovedet, dryppede fra skeden og lugtede grimt... Vi skal IKKE have hvalpe!

Fuck – en uønsket parring

Vores søde, velopdragne Katharina, der altid bliver ved bilen stak af. Hun er i løbetid. Da hun kom tilbage var hun helt bims i hovedet, dryppede fra skeden og lugtede grimt… Vi skal IKKE have hvalpe!

Vores eneste håb er, at hun er så langt henne i løbetiden, at hun har passeret det vindue, hvor hun kan blive gravid.

Hendes løbetid startede den 6. februar, så det er 20 dage siden. Hvis man går efter kalenderen for en normal løbetid, så kan en hunhund blive drægtig på 7.-10. dagen – men flere steder står der også, at nogle hunhunde først er klar efter 17 dage – hvis hun er i den gruppe, så er vi på skideren.

Nu venter vi 25 dage og får testet, om hun er gravid. Hvis hun er, så får hun en hormonbehandling. Hvis vi slipper for skrækken, så skal hun steriliseres, når vi kommer tilbage til Plovdiv.

Når Foodies er samlet

Ungerne spiller og hygger. Vi snakker og får lækker mad – det gør vi altid, når vi er sammen. Vi er alle foodies og elsker et veltilberedt måltid med masser af forskellige ting at vælge imellem.

Og jeg elsker, at jeg har et køkken at trylle i og en flok mennesker, der sætter pris på lækker mad 🙂

Relaterede blogposts