Farvel til Mediegruppen

Et par tåre og en grødet stemme. Bo forsøgte at sige farvel og sætte ord på, hvor svært det havde været at skære det bånd, som var ældre end Nicolas.

Farvel til Mediegruppen

Et par tåre og en grødet stemme. Bo forsøgte at sige farvel og sætte ord på, hvor svært det havde været at skære det bånd, som var ældre end Nicolas.

Morgenmad og formiddagskaffe hos farmor. Ungerne, Katharina og jeg gik ind for at mødes med Bo og bagefter kørte vi op til Mediegruppen for at sige farvel.

Mediegruppen

Det var ekstremt hyggeligt og snaksagligt. Og for både Bo og mig, var det rørende. Mediegruppen har været så stor en del af vores liv gennem de sidste 16 år. Ikke bare som arbejdsgivere og chefer – men også som personlig støtte og en familiær tone. Nu hvor jeg tænker over det, så har Mediegruppen været en del af alle vores store øjeblikke. Bryllup, begge ungers fødsel, barnedåb, første huskøb, flytningen til Bulgarien og konfirmation. Og stemningen i dag var lige så hyggelig, som den altid har været.

Jordbærtærte, hygge, tale, gave og et par tårer. Tusind tak.

Preben fra cykelforretningen

Efter Mediegruppen kørte vi videre over til Preben i cykelforretningen i Vinding – der hvor Bo blev uddannet som cykelmekaniker. Preben var lige så smilende og grinende som altid. De net, som vi har popnittet siderne i bilen til med, var på vej ud. Popnitterne skulle bores ud og nye skulle sættes ind med en skive. Bo vidste, at Preben havde al værktøj liggende. Betaling: 1 cola, 2 poser chips og en pose slik 😉

Mega pizza

Tilbage hos Jette og Carl satte vi først et nyt batteri i min bærbare. Bagefter bød køkkenet mega pizza fra Just Eat. Lige nu skriver jeg de sidste par dages dagbog og så står den på en times arbejde.

Relaterede blogposts