Karantæne i camperen

Det er første gang, at vi har karantæne i camperen. De andre gange har det været i en lejlighed, hvor vi hurtigt har følt os indelukket. Men i camperen har vi stadig haft følelsen af frihed.

Karantæne i camperen

24. marts 2021 – 31. marts 2021

Det er første gang, at vi har karantæne i camperen. De andre gange har det været i en lejlighed, hvor vi hurtigt har følt os indelukket. Men i camperen har vi stadig haft følelsen af frihed.

Efter at have afleveret ungerne i gode hænder i de danske skoler, så er jeg tilbage hos Bo i Grækenland. Vi opholder os stadig på Pelopenesse. Denne gang i den nordøstlige del i regionen Argolis.

De første par nætter var vi oppe ved slottet i Nafplio. Bo har drømt om at deltage i et løb, hvor man løber nede fra byen og via 1000 trapper op til slottet. Det gjorde han denne gang. Pga corona og min karantæne kunne vi ikke opleve byen neden for foden af bjerget.

Der kom et par helligdage og pludselig var parkeringspladsen fyldt med mennesker. Vi valgte derfor at køre videre ud til en øde strand tæt på Franchthi Cave. Her var det virkelig helt fantastisk. Hver dag kom en flok får med deres klokker og hilste os godmorgen. Vi vandrede ud til grotten.

For lidt sceneskift, så kørte vi videre ned til at anden lille strand udenfor Porto Heli.

Det var ikke meget vi fik set af den nordøstlige del af Pelopenesse – og seriøst, vi har kun oplevet en brøkdel af, hvad Peloponesse har at byde på, men corona har naturligt indskrænket vores bevægelsesfrihed og de forskellige sightseeing muligheder har været lukket.

Videre til Albanien

Karantænen blev et farvel til Grækenland – for denne omgang. Det blev til 5 måneder i dette skønne land.

Vinteren har været god mod os – der har været lidt regn og til tider ned til 10 grader om dagen. Der har også været enkelte nætter med nattefrost. Men generelt set, så har solen skinnet det meste af tiden og vi har ligget på stranden til midt i december. Men hvis du planlægger at overvintre i Grækenland, så skal du have en god termojakke med, som du kan bruge indenunder din regnjakke. På den måde kan du kombinere dem på kryds og tværs og få det til at passe med de forskellige vejrskift.

Det var egentlig meningen, at vi ville en tur til Tyrkiet efter at karantænen var overstået. Men i sidste øjeblik besluttede vi os for at køre til Albanien og Montenegro, da det ligger på vejen til Danmark.

Relaterede blogposts