Gironas katedral

I dag gik vi om bag katedralen og væk fra den slagne vej - og her er virkelig smukt. Udsigten ud over Gironas gamle tage, bjergene i baggrunden og bag ved os tårner den store smukke katedral op.

Gironas katedral

I dag gik vi om bag katedralen og væk fra den slagne vej – og her er virkelig smukt. Udsigten ud over Gironas gamle tage, bjergene i baggrunden og bag ved os tårner den store smukke katedral op.

Bag katedralen gik vi ned ad alle de små snørklede gader, trapper, mure og haver. Vi endte på bagsiden af katedralen og sad i en solstråle og nød eftermiddagen på torvet.

Ungerne havde vi sendt afsted alene med lidt penge til en pizza. De havde også haft en super dejlig eftermiddag med pokemon – spørg bare onkel Jean, man bliver aldrig for gammel til at fange pokemon og battle.

Til middag på tysk

Foran katedralen mødte vi vores schweiziske naboer. Hun er et energibombe og vi stod længe i den nedgående sol og snakkede – på tysk – så Bo har lidt svært ved at deltage på et afslappet hyggeniveau.

Bo og jeg ville videre og jeg sagde, at nu ville vi gå ned og få en pizza – og sørme og de ikke også skulle det, så de gik med os. Vi havde ønsket en stille aften alene uden ungerne, men endte med at tale tysk og dele rejsehistorier. De har rejst 12 vintre i Marocco.

Bims i hovedet af al den tysk og ondt i maven, fordi jeg ikke kunne tåle deres glutenfri og mælkefri ret, kom vi trætte tilbage til camperen.

Relaterede blogposts