Tilbage til varmen og blomstrende appelsintræer

Ahh, hvor er det dejligt med stabilt varmt vejr igen. Det er bare dejligst, at man kan komme ud og bruge uderummet, når man bor så tæt i en lille camper.

Tilbage til varmen og blomstrende appelsintræer

Ahh, hvor er det dejligt med stabilt varmt vejr igen. Det er bare dejligst, at man kan komme ud og bruge uderummet. Især når naturen dufter forførende af appelsinblomster.

Her til morgen var vi stadig i Xativa bag Valencia – vi er tæt på byen og høj stabil internet – og samtidig tæt på naturen og udsigten mod slottet. Så det hele spiller.

Efter arbejde og skole kørte vi videre ned mod Malaga, hvor vi skal til et løb i weekenden, besøge Lise, som er på tur med skolen og har lejet et hus bag Malaga, hente Niki ved lufthavnen og besøge kunstneren Ruth.

På vejen kom vi forbi kilometervis af appelsinmarker, hvor duften forplantede sig helt ind i bilen, mens vi kørte på motorvejen.

Hvad er planerne nu?

Planen er, at blive hernede omkring Malaga indtil vi på et tidspunkt vender køleren mod Bulgarien igen.

Nu er planerne jo ligesom ændret, og vi skal heldigvis ikke over Italien hjem. Jeg har lige set i nyhederne, at hele landet er gået i lock-down og alt er aflyst. Det havde været en lidt kedelig rundrejse i støvlelandet uden interaktion med lokalbefolkningen eller løbe-events i smukke omgivelser at køre efter.

Landskabet ændrer sig hele tiden

Her til eftermiddag har vi fundet det her fantastiske og meget stille sted at campere. Her er virkelig smukt.

En dam omgivet af sandstensbjerge og rosmarin.

Relaterede blogposts