Et kapløb mod tiden

Vi havde bestilt en færgebillet til om aftenen, men en misset afkørsel på motorvejen og kø omkring London gav os sved på panden.

Et kapløb mod tiden

Vi havde bestilt en færgebillet til om aftenen, men en misset afkørsel på motorvejen og kø omkring London gav os sved på panden.

Uden for Manchester fik vi arbejde og skole fra hånden. Jeg gik en lang tur med Katharina langs en kanal med små husbåde, gule træer, der spejlede sig i blikstille vand, åkander og svaner. Og igen var jeg kommet afsted uden telefon og kamera.

Katharina var mudret til, da vi kom tilbage til bilen og jeg måtte bruge en halv tank vand på at få vasket hende ren.

Turen gik videre mod det lille værksted, hvor vi havde købt tilbehøret til gassen – jeg ville være sikker på, at vi havde samlet det korrekt. ‘Og jeps, ifølge værkstedsmanden, så kunne de ikke have samlet det bedre selv.

Klokken var to og vi forsøgte at finde ud af, hvordan vi kunne komme over kanalen til den franske side. Billetterne til Eurotunnelen var pludselig dobbelt så dyre, så enten skulle vi finde en anden løsning eller vente til dagen efter.

Der afgik en færge kl. 21.30 fra Dover til 115 euro – den bestilte vi.

Men en misset afkørsel og kø på motorvejen omkring London gjorde, at vi næsten var ved at komme for sent til færgen.

Google Maps havde fundet en alternativ rute til os ind gennem mega hyggelige små engelske landsbyer. Virkelig en smuk rute – men det tog meget længere tid at køre end google havde estimeret.

Vi ankom til færgelejet 21.15 og fandt ud af, at færgen heldigvis var 30 min forsinket, så vi nåede det!

Vi sov på en strand-parkeringsplads lige udenfor Calais – det blæste og regnede hele natten. Vinden kom bagfra, så den gjorde ikke skade på teltet.

Relaterede blogposts