Nye løbesko i Castello

Okay i dag faldt internettet ned på et niveau, hvor det ikke er muligt at arbejde - man kan allerhøjst sende en email. Bo besvarede emails og fik ordnet nogle praktiske opgaver. Og efter morgenmaden kørte vi videre ned til Castello, hvor vi var lidt praktiske.

Nye løbesko i Castello

Okay i dag faldt internettet ned på et niveau, hvor det ikke er muligt at arbejde – man kan allerhøjst sende en email. Bo besvarede emails og fik ordnet nogle praktiske opgaver. Og efter morgenmaden kørte vi videre ned til Castello, hvor vi var lidt praktiske.

Løbesko, indkøb, skiftet olie på bilen og ordnet glug-glug-lyden, der bare var udstødningsrøret, der stod og bankede mod karosseriet, når vi kører langsomt og ændrer retning.

Løbesko

Den lille løbeskosbutik var fantastisk. Manden vidste rigtig meget om løbesko og selvom han ikke kunne et ord engelsk, så formåede han at forklare absolut alt og forstå alt med tegnesprog. Det er ikke alle mennesker, der formår at kommunikere på et niveau, hvor man skal mærke og forstå hinanden.

Da vi var næsten færdige med købet, så kom den officielle brookes-sælger ind af døren. Han talte flydende engelsk. Bo havde valgt et par brookes sko og jeg stod mellem et par brookes og et fransk mærke, som jeg ikke kender. Det endte med, at valget faldt på brookes. Brookes-gutten var helt fantastisk til at guide og hjælpe.

Så vores løbesko-indkøb var en rigtig god oplevelse.

Glug-glug-lyden var bare udstødningsrøret

Efter reparation i Leon og en udskiftet ………… (den var ved at falde fra hinanden, så den skulle alligevel have været udskiftet) hører vi stadig glug-glug-lyden. Og den lyd er bestemt ikke rar, når man er 100% afhængig af bilen, som også er vores hjem.

Vi har endelig taget os tid til at besøge Mercedes og fandt ud af, at glug-glug-lyden kom af, at udstødningsrøret har banket ind i karosseriet hver gang motoren har gået i lave omdrejninger eller vi har skiftet retning. Så heldigvis skulle vi ikke have udskiftet den anden ………..

Tilbage på vores plads udenfor Valencia

På søndag har vi et løb i bjergene bag Alicante mellem Valencia og Malaga. Og da Bo har møder hele formiddagen i morgen, så har vi valgt at køre tilbage til den plads, hvor vi boede sidste uge, da vi var i Valencia. Her ved vi, at vi både har sol (strøm) og et stærkt og stabilt internet.

Relaterede blogposts