80 og stadig cool og fuld af liv

Det viste sig, at være det absolut mest cool par på 80 år. Hende og jeg snakkede leende i munden på hinanden og afsluttede hinandens sætninger. Jeg er så glad for, at jeg taler flydende tysk.

80 og stadig cool og fuld af liv

Ved siden af os stod en tysk 4×4 – lige en tand større end vores bil. Jeg ville meget gerne ind at se den og hilste på damen, da hun kom ud for at strække sig.

Det viste sig, at være det absolut mest cool par på 80 år. Hende og jeg snakkede leende i munden på hinanden og afsluttede hinandens sætninger. Jeg er så glad for, at jeg taler flydende tysk.

De fortalte os, at manden havde været stifter og chefredaktør på et tysk reise- und wohnmobil magasin. De havde været wildcampere i 50 år og ejet alt fra en kæmpe lastbil, som de havde indrettet, til en lille volkswagen magen til vores, hvor de havde kørt rundt med deres unger – og alle størrelser derimellem. Qua hans arbejde, havde han kørt i samtlige autocampere, der var blevet produceret.

For 11 år siden – altså da de var 70 år! – besluttede de sig for at bygge den ultimative van. Alt er praktisk og low tech. Hverken for meget eller for lidt.

  • Et siddearrangement med opbevaring, der bliver lavet om til en dobbeltseng
  • Et lille køkken med 2 blus, vask og køleskab
  • Et toilet med en lille vask
  • Udendørs bruser
  • Masser af opbevaringsplads
  • 4×4
  • Vinduer hele vejen rundt
  • 2 solceller
  • 2 leisurebatterier

Det var et super hyggeligt bekendtskab og vi sludrede nok en time til en halvanden.

El Torcal og Mighty Rock

El Torcal er en samling stenformationer på toppen af et bjerg. Det er gammel havbund, der er presset op. Regn, vejr og vind har dannet sjove figurer i sandstenene. 

Et smukt område og en gåtur på ca. 2 timer. 

Alex begyndte at springe fra sten til sten og inden jeg så mig om, så var alle 3 drenge i gang med at lege jorden-er-forgiftet – eller mere cool Mighty Rock. 2 timer blev til 3 timer med latter og hård træning.

Heldigvis er Katharina i god klatreform, så hun klarede også ruten, selvom der var flere steder, hvor hun blev nødt til at lede efter andre ruter.

Nerja og La Herradura

Sent eftermiddag kørte vi ud til havet og fandt en plads mellem Nerja og La Herradura. 

Igen med en tysker som nabo! De viste os, at lige nede på skrænten gik 13 dådyr og græssede og lige inden vi kom havde de set 3 delfiner lege ude i vandet, helt tæt på stranden.

Vi nåede lige at nyde den smukkeste solnedgang.

Relaterede blogposts