Afgang til Skotland

Der blev vasket og pakket - badet og barberet. Niki må have en rygsæk med, så jeg håber ikke, at han får alt for mange gaver i Skotland.

Afgang til Skotland

Der blev vasket og pakket – badet og barberet. Niki må have en rygsæk med, så jeg håber ikke, at han får alt for mange gaver i Skotland.

Niki skulle først afsted kl. 20, så efter at vi havde fået styr på det hele, så tog mormor og jeg bilen ud langs stranden og væk fra byen.

Strandtur

Vi gik en dejlig tur i solskinnet. Vi satte os på en bænk udenfor lystbådehavnen og nød stilheden, bølgernes brusen og naturen. På vej tilbage satte vi os på en af de mange strandrestauranter og fik lidt at drikke, rejer i piri-olie og Malagas specialitet; røgede sardiner, der er blevet grillet på stranden.

Et farvel til drengen Niki

Tilbage i lejligheden fik vi lidt at spise, inden vi skulle køre Niki til lufthavnen. Bo kørte med ud til lufthavnen og pludselig, da vi stod og krammede farvel og så ham forsvinde ud gennem sikkerhedskontrollen, gik det op for os, at han i præcist dette øjeblik gik fra at være drengen Niki til at være en ung mand.

For Bo og mig, der med tårer i øjnene og krammende stod tilbage i ankomsthallen, var det et stort øjeblik – et af de øjeblikke, der er skælsættende i vores liv. Han er ikke mere vores. Han er en ung mand, hvis hjerte tilhører en ung kvinde. Vi er på sidelinjen og vil altid hjælpe ham – men de næste 15 år er vi sekundære. Det er først, når han engang får børn, at han igen har brug for os.

Relaterede blogposts