Gas, gas, gas

Fuck - 7-8 butikker og et campingcenter senere har vi måtte indse, at vores universelle gasflaske ikke findes her Spanien - i resten af europa, ja - men ikke i Spanien.

Gas, gas, gas

I dag ville vi køre fra Toledo til Valencia i et stræk, men først skulle vi lige hen til gasmanden og have skiftet vores flaske. Fuck – 7-8 butikker og et campingcenter senere har vi måtte indse, at vores universelle gasflaske ikke findes her Spanien – i resten af europa, ja – men ikke i Spanien.

Og det er heller ikke muligt at få den fyldt op, da det 1. er ulovligt at efterfylde flaskerne 2. at der skal en speciel adaptor til.

Vi lever videre på færdiglavet mad og så må vi forsøge at finde et sted, hvor de enten har flaske eller kan hjælpe os med at fylde den – der er jo 1000vis af campister før os, der har stået i samme situation, så vi må da kunne finde en løsning.

Vi ankom sent til Valencia – vi startede med at køre ind til en gasmand, hvor vi havde læst, at de var villige til at hjælpe. Men nej, nej, nej – no bombada por favor (ingen gasflasker, tak).

Vi kørte op til en parkeringsplads i nationalparken bag Valencia for at sove. Desværre ingen internet via vores Vodafone – men istedet for at køre videre samme aften valgte vi, at overnatte og så køre ned til en campingplads lige efter morgenmaden. Niki har købt en internet-pakke til sig selv gennem Orange. Orange havde dækning det sted vi var, så Bo fik lov til at låne lidt net, så han kunne arbejde et par timer, inden vi andre ville få os nusset op og spist morgenmad.

Relaterede blogposts