Kling klang og falske toner

Alex tog med ind for at købe Ukulelen og mens vi gik rundt inde i butikken, tabte han en. En rabalder og kliren af strenge spredte sig ud i hele butikken

Kling klang og falske toner

Både Niki og Bo er vilde med at spille på micro-guitaren. Der skal heldigvis ikke så meget til, før det lyder hyggeligt. Så det er meget dejligt at lytte til dem, når de øver.

Alex vil gerne være med i den musikalske gruppe – men hans ting er klaveret – og det kan vi ikke ligefrem tage med os. Han har derfor fundet et klaver med 37 tangenter og tyndt som et keyboard til en mac. Så det skal vi på en eller anden måde finde ud af, hvordan vi får den tilsendt…

bum, bum. Ingen adresse, ingen post og pakker.

Alex tog med ind for at købe Ukulelen og mens vi gik rundt inde i butikken, tabte han en. En rabalder og kliren af strenge spredte sig ud i hele butikken og Bo og jeg fik et mega chok. Mine svedkirtler åbnede sig og med ét blev det mega varmt inde i det lille hyggelige lokale med instrumenter fra gulv til loft.

Vi er løbet tør for gas, så vi skal have byttet vores flaske et eller andet sted. Men lige nu køber vi ind til kold mad. Det er lidt dyrere at købe færdigproduceret mad , men det går nok et par dage.

Vi har forsøgt at finde gas hos Decathlon og en af de store byggekæder. Men de har ikke den størrelse, som vi skal bruge. Vi bliver nødt til at vente til på mandag, og så finde den i en af de mindre isenkræmmere.

I morgen tidlig er der løb inde i Toledo. Vi er derfor kørt ind til byen og sover lige udenfor bymuren ved breden af floden. Her er meget hyggeligt.

Relaterede blogposts