Vandfald og lort til anklerne

Når man vågner i det vilde vest og ved, at man har en hel skøn dejlig dag åben for oplevelser og eventyr – whats not to like!

Vandfald og lort til anklerne

Når man vågner i det vilde vest og ved, at man har en hel skøn dejlig dag åben for oplevelser og eventyr – whats not to like!

Det var søndag, så ungerne fik lov til at sove lidt længere og hygge sig i soveposen. Efter morgenmaden kørte vi videre. Vi sendte en lille videobesked til morfar og Lise, farmor og farfar og mormor – der var tusind af smukke steder at sende fra, men der var ingen internet – så vi ledte efter en kombination af smuk og online 🙂

Vi kørte forbi en lille strand med blødt lyserødt sand. Der er så mange mineraler i undergrunden at de fleste søer er farvet helt sorte (vi fortalte endda Niki, hvordan man laver sortsvin samt hvor ubehageligt det er, at brække det op igen). Men her var sandet altså farvet rødt – ved flodmundingen var der sorte marmoringer i det lyserøde sand. Katharina, Bo og ungerne legede med de meterlange tang-træer, der var skyllet i land. Der må være en hel skov af tang ude i vandet… og jeg gik barfodet i det kolde, kolde vand.

Ved siden af gik der flere af de langhårede køer, der er en af nationaldyrerne heroppe. De er meget smukke.

Bagved stranden var der et større vandfald – for at komme dertil skulle vi først hoppe fra sten til sten over floden, kæmpe os gennem en våd lyng bjergside fyldt med pis og lort fra de får, der går rundt over det hele. Vi hoppede fra tue til tue og fik selvfølgelig våde fødder…

Der var så meget krudt i vandfaldet, at vi blev helt våde, da vi stod for foden af det – tingene er bare smukkere og mere imponerende, når det har været svært at komme dertil.

Vi kørte videre gennem landskabet. Ved Loch Invar holdte vi frokostpause og fandt et sted, hvor vi kunne vaske bilen – en lille søndagsrengøring ude og inde har været påkrævet de sidste par dage. Så med den smukke sø i baggrunden gik vi i krig mod skidtet.

Vi kørte tilbage til Ullapool for at handle og finde ud af, hvor vi ville fortsætte.

Turen går til Isle Skye over Inverness og Loch Ness. Derefter videre til Harry Potter locations og en tur med toget, som Harry Potter kører med for at komme til Hogwarts. Så lige nu er vi ved en skov-parkeringsplads 15 km fra Inverness.

Relaterede blogposts