Barcelona – vi kommer tilbage

Karneval, kunstbutikker og små hyggelige gader i det gotiske kvarter var med til at gøre turen ind til Barcelona helt speciel.

Barcelona – vi kommer tilbage

Karneval, kunstbutikker og små hyggelige gader i det gotiske kvarter var med til at gøre turen ind til Barcelona helt speciel.

Gaudi og Fivefingers

Vi havde besluttet os for at tage ind i La Sagrada Familia, men der var ikke flere online billetter, så vi nøjes med at opleve den smukke finurlige katedral udefra og fra souvenirshoppen, hvor vi bladrede løs i de forskellige bøger og så smukke billeder fra Gaudis geniale arkitektur og leg med farver og former.

Videre ned mod Gaudis Casa Mila og derfra ned for at prøve Fivefingers til Alexander. Han trænger i den grad til nye sko og har i længere tid overvejet Fivefingers. Det endte med at både Bo og Alex fik et par, der er beregnet til vandsport og ekstra greb til klipper. Pga udluftning er de køligere og Alex har altid meget varme og sure tæer.

Frokost, Gaudis Casa Batllo og Ramlaen, som endte nede i det Gotiske kvarter.

Kunst og karneval

I det Gotiske kvarter startede vi i en kunstbutik, hvor Niki nød de mange kunstting og købte 2 blyanter.

Da vi kom ud af butikken kunne vi høre lokkende trommelyde og skyndte os at gå efter lyden – et karnevalsoptog dansede forbi os i de smalle gader. Giv mig karnevalsrytmer, så danser mine fødder 😉

Vi fik desværre ikke billeder af de halvnøgne piger, der dansede samba – vi kunne ikke komme til. Pigerne var omringet af unge mænd, der gik ved siden af dem.

Videre mod det gotiske kvarter besøgte vi kunstbutikker og printshops. Gamle kirker, små gader, gademusikanter og en virkelig hyggelig atmosfære. Jeg ville gerne være blevet et par dage i det gotiske kvarter. Det er et af de ting, som Bo og jeg kommer til at besøge igen!

Alex gav is

Vi sluttede vores 15 km lange gåtur med en lækker italiensk is. Vi var gået efter de 2 bedste isbarer i byen – men her stod folk i en laaang kø ud på vejen. Jeg tænker, at hvis man skal åbne en butik i Barcelona, så skal det være lækker hjemmelavet is – det sælger, og man kan tage gode penge for den…

Relaterede blogposts