Penis-cola.. jeps, det hedder byen

Vi har fundet et helt fantastisk sted lige ned til havet og bjergene i baggrunden. Bølgerne laver hvidt skumbrus op af klipperne.

Penis-cola.. jeps, det hedder byen

Vi har fundet et helt fantastisk sted lige ned til havet og bjergene i baggrunden. Bølgerne laver hvidt skumbrus op af klipperne.

Stranden er mere sten og klipper – og den lille bugt laver rimelig store bølger, selvom det er fuldstændig vindstille. Det betyder, at man ikke kan se bunden – så den indbyder ikke til svømning. Men udsigten ud over det blå hav med fiskerbådene, den blå himmel og fuglesang er super dejlig.

Et par kilometer herfra ligger byen Peñiscola. Den gamle by ligger ude på en odde – odden ender i en kæmpe klippe, hvor de har for hundredevis af år siden har bygget en hvid by med smalle brostensgader og et slot på toppen. Flere film er blevet skudt her og flere scener af Games of Thrones sæson 6 er filmet her i de snævre gader med borgmure og slottet.

Efter arbejde og skole gik vi en hyggelig tur i de små gader – og igen kom vi midt i siestaen. Alt var stille og vi havde byen for os selv.

Vi købte en is ved købmanden og satte os ned og nød den i den nedadgående sol. Her om vinteren bliver det allerede lidt køligt ved 17 tiden, hvor solen står så lavt på himlen, at skyggerne falder lange. Kl. 18 falder tusmørket og kl. 18.30 er det mørkt.

Fra vores camp er aftenudsigten ind over slottet i Peniscola smuk – det er som en lysende ø i alt det mørke. Desværre er det ikke til at få et godt billede af de blinkende lys – det hele bliver lidt udflydende. Men jeg lover dig, at kombinationen med lyden af bølgerne, stjernerne på himlen og lysene i byen er smuk.

Et billede jeg har tyvstjålet fra nettet, så du kan få en fornemmelse af lysene om natten.

Relaterede blogposts