En regnvejrsdag i camperen

En regnvejrsdag i camperen

Vi har ingen behov for at komme ud af camperen og opleve noget. Der er handlet ind og vi har lyst til at isolere os indtil lørdag.

Jeg har brugt dagen på at vaske tøj og arbejde. Vi har været heldige med sol hele eftermiddagen. Niki og jeg har siddet ude under halvtaget – ham med sit malergrej og mig med min computer.

Området her bag ved byen er ikke super fantastisk – vi bor lige ud til en stor vej, der heldigvis bliver helt rolig ved 22-tiden. Vi kan lufte Katharina i et villakvarter, med gøende og lidt aggressive hunde i hver forhave. Der er ingen, der er i tvivl om, at vi er ude at gå en tur med hunden – eller hvor langt vi er kommet. Og Bo behøver kun at spidse ører, for at finde ud af, om jeg snart er ved at være tilbage igen.

Relaterede blogposts