Første møde med dansklæreren

Så fik Alex den første bunke bøger med under armen – der er nok at give sig til. Og bum, fik læreren sat hele familien igang. Det bliver et fantastisk forløb

Første møde med dansklæreren

Så fik Alex den første bunke bøger med under armen – der er nok at give sig til. Og bum, fik læreren sat hele familien igang. Det bliver et fantastisk forløb.

I Jels snakkede Bo kort med en efterskolelærer, der havde læst på Seminarie med Anne Lyhne i Bulgarien. Det slår mig tit, hvor lille verden er – når man som os hyggesnakker med alt og alle, så er der tit fællestræk.

Efter Jels kørte vi til Rødding – både Bo og Nicolas havde vundet et gavekort til 250 kr til sportsbutikken. Niki fik en fed løbe T-shirt og Bo et par løbeshorts. Det var lidt kritisk med at nå at få vasket og især tørret hans løbetøj fra gang til gang, så vi havde indset at han skulle have et par ekstra shorts.

Møde med dansklæreren

I Kolding havde vi en aftale med Alexanders kommende dansklærer. Det var et fantastisk møde. Hendes mål er ikke kun at få Alex til at bestå – men at han skal få en dybere forståelse af, hvordan man arbejder og snakker i den danske skole, således han ikke bliver kastet ind i den danske skole og alt er fremmed for ham. Og så satte hun hele familien i arbejde med at læse romaner – for hvem skal han ellers lære at diskutere med, når vi er de eneste danskere i hundredevis kilometers afstand? Han blev også inviteret til at komme og følge undervisningen, så han kan måle sit niveau med de andre elever. Lærer Anne var en helt fantastisk overraskelse og vi glæder os allerede til at komme igang med undervisningen.

Kolding Storcenter var et tidsløst hul, som ungerne og jeg faldt i. Alex skulle have byttet sin fødselsdagsgave og vi skulle have købt et par gaver – 1-2-3 timer kan der sagtens gå.

Rosengården

Når man siger Anja og Sjrdan, så siger man også verdens største hund. En Sanktbernhardshund med en kampvægt på 108 kg og 20 cm savl-trævler i en uendelig strøm, som den tørrede af i Alex’ sko og på min røv, som den bukkede sig ned og snuste til…

Anja og Sjrdan bød på den lækreste vin-arrangement og de ‘kvalmenste‘ tømremænd. Jeg fik drukket al min rosé og resten af vinene fik jeg nippet af. Sammenlagt fik jeg nok 2-3 (Sjrdan mener 3-4) glas vin – men tømremændene svarede til den flaske gin, som han gerne ville have serveret for os. Det var mega hyggeligt tøserne er smukke og dejlige og præcist så umulige, som små unger, der kommer for sent i seng 😉 Maden smagte fantastisk og Niki spiste Bearnaise med lidt kød under…

Relaterede blogposts