Fra 250m2 luksus til et liv på hjul

Vi har eventyr i blodet. Vi har brug for at komme ud at rejse og vende livet på hovedet. Det er et bevidst valg, som vi har taget ud fra det udgangspunkt, at det simple ærlige liv gør os mere lykkelige. Vi ejer mindre, har smidt næsten alt vi ejer ud og lever småt. Vi har friheden til at rejse og leve frit.

Fra 250m2 luksus til et liv på hjul

Et aktivt valg om et – for os – lykkeligere liv

Det er dejligt, når familie og venner tør sige sin mening og sætte spørgsmålstegn ved de valg, som vi har taget. Det gør, at vi stopper op og snakker om, om retningen nu også er den helt rigtige for os. Og vi er ikke et øjeblik i tvivl. Vi elsker vores nye liv.

Vi kan sagtens sætte os ind i, at det kan være svært at forstå, at vi har taget et aktivt valg om, at forlade vores gamle livsstil med stort lækkert 250m2 hus i et af Plovdivs bedste nabolag og fast arbejde – til et liv som husvild i en lille camper og ingen faste holdepunkter. Vi havde fået bygget et liv op, som mange drømmer om. Lækkert hus, fast indkomst, mange rejser og overskud til både børnene og os selv.

Men vi har eventyr i blodet. Vi har brug for at komme ud at rejse og vende livet på hovedet. Det er et bevidst valg, som vi har taget ud fra det udgangspunkt, at det simple ærlige liv gør os mere lykkelige. Vi ejer mindre, har smidt næsten alt vi ejer ud og lever småt. Vi har friheden til at rejse og leve frit.

Vi lever ikke et fattigt liv, men har taget et bevidst valg om at leve et simpelt liv og skære kraftigt ned på udgifter og faste regninger.

Det første år i camperen med et simpelt og minimalistisk liv har givet os bevidstheden om, at de mennesker, der lever småt ikke nødvendigvis gør det af nød. Der ligger noget smukt i det simple liv, som er svært at forklare, det skal leves. Jeg kan personligt ikke se mig fri for, gennem årene at have set ned på folk, der boede simpelt. I mit univers, dengang, var det simple liv lig med et fattigt liv. Men nu hvor jeg selv sidder her, i vores selvvalgte simple livsstil, så tænker jeg heldigvis ikke på, at dem der ikke forstår vores valg, er anderledes end os – vi er bare på forskellige stadier af vores liv.

Jeg ønsker af hele mit hjerte, at alle må finde lykken i præcis den livsstil, som de vælger at leve. 

Jeg ønsker, at alle tager stilling til, om det liv de lever, virkelig lever op til de forventninger, de sætter til livet.

En del af lykken ligger der, hvor det man får, er bedre end det man forventer.

Relaterede blogposts