Praktisk dag

Besøg hos Mercedes for at hente ny fatning til blinklyset, Decathlon efter et par bukser til Bo, mad-indkøb og en længere køretur til Cadiz - ikke ligefrem noget at skrive dagbog om!

Praktisk dag

Besøg hos Mercedes for at hente ny fatning til blinklyset, Decathlon efter et par bukser til Bo, mad-indkøb og en længere køretur til Cadiz – ikke ligefrem noget at skrive dagbog om!

Efter en lang dag med de praktiske ting og køreturen ankom vi til Cadiz lige inden mørket faldt på.

Cadiz er ikke hvad jeg havde forestillet mig

Jeg havde forestillet mig en lille hyggelig, smuk, romantisk, hvid landsby med kirkeklokker og gamle damer på bænken – indrømmet, min fantasi løber tit af med mig og jeg får hurtigt nogle vilde forventninger bygget op inde i hovedet. Men det her var en nedtur.

Vi blev mødt af en storby med trafik, højhuse og infrastruktur – Cadiz ligger ud til et vådområde, så det var mere hede og sump. Vi kørte ud til enden af stranden for at sove. Her var der hvid sandstrand på den ene side og heden på den anden.

Jeg snakkede med en ung fyr fra Belgien. Dreadlocks ned til hofterne og rejsende alene med sin bordercollie. Han havde arbejdet et par år for at spare sammen til rejsen og han var ved at løbe tør for penge. Han tænkte på, at tage til Schweiz for at lave noget sæsonarbejde og tjene penge til et par måneder mere.

Det understreger bare, at det er en perfekt måde vi rejser på, hvor vi løbende tjener penge.

Relaterede blogposts