Mette fra Mediegruppen

På mandag tager Bo op til Mediegruppen for at sige tusind tak for 16 virkelig gode år. Mette, der har været ved Mediegruppen lige så lang tid som Bo, er sygemeldt og vil derfor ikke være der på mandag. Vi besluttede os derfor for at køre forbi hendes lille perle lige udenfor Christiansfeldt.

Mette fra Mediegruppen

Nu vil vi bare hjem. Regnbygerne slår mod ruden, så vi bliver nødt til at sætte farten væsentligt ned.

På mandag tager Bo op til Mediegruppen for at sige tusind tak for 16 virkelig gode år. Mette, der har været ved Mediegruppen lige så lang tid som Bo, er sygemeldt og vil derfor ikke være der på mandag. Vi besluttede os derfor for at køre forbi hendes lille perle lige udenfor Christiansfeldt. Det var ekstremt hyggeligt at sludre med hende og deres 2 livsglade tøser, der var alle steder hele tiden og munden stod ikke stille i 2 sekunder. Katharina kæmpede for sit liv mod deres hanhund, som var ligeglad med, om hun er i løbetid eller ej – vores lille prinsesse lægger bestemt ikke po-po til Mr. hvem-som-helst. En kop kaffe og friskbagt bolle blev hurtigt til flere timer og havevandring i en have, hvor Søren Ryge vil få kamp til stregen.

Videre mod Esbjerg kørte vi kort ind forbi mormor og ungerne, hvor vi satte Katharina af. Ungerne lå næsten på os og fandt sig i smækkys og mega-krammere – og jordens største, dejligste gruppekram. Og her gik jeg og troede, at det kun var mig der savnede dem så meget, at jeg havde tåre i øjnene forleden dag.

Videre ud på gården og hygge med far og Lise. Far formåede at lave verdens lækreste grillkylling på sin nye grill med en roterende arm. Og snakken gik lystigt over bordet og det lækre mad og vin.

Det er skønt at være hjemme igen.

Relaterede blogposts