Portugal here we come

Vi har 3 lande, som vi rigtig gerne vil udforske mere end andre - Skotland, Portugal og Marocco.

Portugal here we come

Vi har 3 lande, som vi rigtig gerne vil udforske mere end andre – Skotland, Portugal og Marocco.

Så med 1000vis af regnfulde franske kilometer bag os, så glæder vi os til Portugal, hvor vanlifers flokkes om vinteren.

De næste 4 dage er med sol og 20 grader.

Vi befinder os i det nordlige bjergrige del af Portugal lige uden for byen Chaves. Vi trænger til at få vasket tøj og komme i bad, så vi har valgt at køre ind på en campingplads – det koster kun 14 euro for os alle inklusiv varmt vand og strøm – og tøjvask koster kun 2 euro.

Vi mangler stadig strøm

Da vi startede vores rejse havde vi en forestilling om, at vi altid ville være i solrigt vejr – og dermed have nok strøm via vores solpaneler. Men realiteten har vist, at når vi er inde i regnfulde perioder, så har vi ikke nok strøm til at kunne arbejde og gå i skole; 1 router, 4 telefoner, 2 arbejdscomputere og 1 skole-Ipad. Ungernes enorme strømslugende spillecomputere kan kun blive ladet gennem en fast 220v – de æder så meget strøm, at vores små batterier ikke kan fodre dem hurtigt nok!

Vi har besluttet os for at koble et ekstra leisure batteri på, som kun må bruges af Bo til at arbejde fra.

Vores første indtryk af Portugal

Nordportugal er bakket og vores første indtryk er, at de ikke har så mange penge som spanierne – men det kan sagtens være fordi vi er i “Udkants-Portugal”. Det hele er lidt mere rodet og uordentligt – lidt ligesom Bulgarien.

Det overrasker os meget, at det ser fattigt ud. Vi glæder os til vi kommer lidt tættere på Lissabon, så vi kan se, hvordan det ser ud, der hvor investeringerne er samlet.

Relaterede blogposts