En smuttur til Frankrig og afbestilling af Italien

Vi er løbet tør for gas og har i den sidste uges tid brugt vores ekstra brænder og de små engangsflasker - men det er ikke holdbart i lænden. Så Alex fik den fantastiske ide, at køre til Frankrig og bytte vores flaske.

En smuttur til Frankrig og afbestilling af Italien

Vi er løbet tør for gas og har i den sidste uges tid brugt vores ekstra brænder og de små engangsflasker – men det er ikke holdbart i lænden. Så Alex fik den fantastiske ide, at køre til Frankrig og bytte vores flaske.

En time og femten minutter senere stod vi med en ny flaske i Intermerche og kunne køre tilbage til Spaniens land.

Afbestilling af billetten til Italien

Vi har holdt nøje øje med udviklingen af Corona i Italien og hvad det eventuelt ville betyde for os. Vi er ikke så urolige for at blive smittet – vi er i den gode gruppe, der sikkert bare får en omgang influenza. Men det er træls, hvis vi skal til at forholde os til isolation, lukkede områder og lukkede seværdigheder.

Samtidig fandt vi ud af, at vejret på Sicilien er ca. 10 grader kolde end her. Og nu har vi lige overstået månederne med de kolde nætter, dage med regn og temperaturer mellem 15-20 grader.

Omkring Valencia og Malaga bliver der +25 grader den kommende periode og der kommer ikke til at falde en dråbe regn.

Så alle faktorer sammenlagt, så har vi valgt ikke at tage til Italien – også selvom det betyder, at vi mister vores billet og 2400kr.

Niki flyver til Plovdiv

Istedet har det åbnet op for muligheden for at Niki kan besøge sine venner og skolen i Plovdiv.

Han trænger til at komme væk fra os. Vi er taknemmelige for, at han gider os og elsker at rejse med os. Men så bliver vi også nødt til at respektere, at han har brug for sine venner og slippe væk fra os.

Så vi har bestilt en flybillet fra Barcelona på fredag og så lander han igen i Malaga den 17.

I Plovdiv har vi lejet et værelse til ham hos en ung cool expat, der ejer den bar, hvor alle expats og udlændinge mødes.

Plovdiv, venner og skolen bliver så cool for ham

Overnatning i bjergene ved en kirke

Vi har fundet en smuk plads lige udenfor bjergbyen Vic – der kører vi hen og bliver de næste par dage.

Her er en smuk kirke og en anden camper med 2 meget alternative unge mennesker fra Frankrig og 3 store hunde, der bare får lov til at løbe rundt, som de lyster. Men de er hyggelige.

Relaterede blogposts